Neler Yeni

Bir Türlü Çözemedim Acil Yardım!!

knowless

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
kadir dur
Genellikle chrome üzerinde gezerken denk geldiğimi siyah kare şeklinde görüntü bozulmaları yaşıyorum. Ani hareketlerde veya ani video, sekme değiştirmelerinde yaşıyorum bu sorunu. Ekranın genellikle 1/4 lük kısmında küçük kareler halinde görüntü kaybı yaşanıyor ve bu olay saliselik gerçekleşiyor, kayboluyor. Bir türlü çözemedim ekran kartı driverlarını güncelledim geçmedi. Ekran kartım 4070. Eğer bu sorunu yaşayan veya çözümünü bilen varsa yazarsa çok sevinirim.

ihaveful79

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
624
İsim
Efe
Genellikle chrome üzerinde gezerken denk geldiğimi siyah kare şeklinde görüntü bozulmaları yaşıyorum. Ani hareketlerde veya ani video, sekme değiştirmelerinde yaşıyorum bu sorunu. Ekranın genellikle 1/4 lük kısmında küçük kareler halinde görüntü kaybı yaşanıyor ve bu olay saliselik gerçekleşiyor, kayboluyor. Bir türlü çözemedim ekran kartı driverlarını güncelledim geçmedi. Ekran kartım 4070. Eğer bu sorunu yaşayan veya çözümünü bilen varsa yazarsa çok sevinirim.
aynı sorunu ben de AMD driverinde yaşıyorum konuyu çözebildin mi

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Google chrome ayarlarına girip "Kullanılabilir olduğunda donanım hızlandırmayı kullan" seçeneğini kapatıp denermisiniz bir de ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,029,560
Üyeler
163,189
Son üye
squfly
Top Bottom