Neler Yeni

Bir Yazılım Yazıp Onu Otomatik Yapma

Egor_50

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Egor
  1. İlk önce bilgisayarın açıldığı anda otomatik olarak başlayacak bir program yazmanız gerekiyor. Bu, yazılımınızın arka planda çalışması için gereklidir. Bu yazılım, bilgisayar açıldığında hızlı bir şekilde başlayacak ve diğer özellikleri tetikleyebilecek şekilde tasarlanmalıdır.
  2. İkinci adım olarak, tabletinizi bilgisayarınıza USB kablosu ile bağlamak ve ekranınız olarak kullanmak için bir yazılım yazmanız gerekecek. Bu yazılımın, USB bağlantısı üzerinden veri aktarımı yapabilen bir arayüze sahip olması gerekiyor. Bu arayüz, bilgisayarınızdaki uygulamaların tabletinize görüntülenmesini sağlamak için kullanılabilir.
  3. Son olarak, istediğiniz uygulamayı seçmek ve tabletinizde göstermek için bir arayüz tasarlamalısınız. Bu arayüz, bilgisayarınızdaki uygulamaların listesini veya simgelerini içerebilir ve seçilen uygulamanın tabletinizde açılmasını sağlayabilir.

Bunu yapabilcek birisi varmi

naberr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
352
İsim
naber
yapacak biri mi ? bu tur seyler ekiple yapılır genelde 3k olarak butcen nedir bu tur bir program isteği biraz tuzlu olur herkesin yapabileceği bir sey degil ust duzey bir program istiyorsun. koskaca microsoft phone uygulaması yazarken bile 100lerce muhendisle yaziyor sen birini ariyorsun. yazdiklarinla zaten istedigin sey windows phone kopyasi gibi birsey dosya aktqrma kismini sayarsak ondan bile daha ozellikli bir şey istiyorsun

Egor_50

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Egor
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
yapacak biri mi ? bu tur seyler ekiple yapılır genelde 3k olarak butcen nedir bu tur bir program isteği biraz tuzlu olur herkesin yapabileceği bir sey degil ust duzey bir program istiyorsun. koskaca microsoft phone uygulaması yazarken bile 100lerce muhendisle yaziyor sen birini ariyorsun. yazdiklarinla zaten istedigin sey windows phone kopyasi gibi birsey dosya aktqrma kismini sayarsak ondan bile daha ozellikli bir şey istiyorsun
Kendim yapsam ne kadar surer

fahrettinaga

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
815
İsim
fahret yukas
  1. İlk önce bilgisayarın açıldığı anda otomatik olarak başlayacak bir program yazmanız gerekiyor. Bu, yazılımınızın arka planda çalışması için gereklidir. Bu yazılım, bilgisayar açıldığında hızlı bir şekilde başlayacak ve diğer özellikleri tetikleyebilecek şekilde tasarlanmalıdır.
  2. İkinci adım olarak, tabletinizi bilgisayarınıza USB kablosu ile bağlamak ve ekranınız olarak kullanmak için bir yazılım yazmanız gerekecek. Bu yazılımın, USB bağlantısı üzerinden veri aktarımı yapabilen bir arayüze sahip olması gerekiyor. Bu arayüz, bilgisayarınızdaki uygulamaların tabletinize görüntülenmesini sağlamak için kullanılabilir.
  3. Son olarak, istediğiniz uygulamayı seçmek ve tabletinizde göstermek için bir arayüz tasarlamalısınız. Bu arayüz, bilgisayarınızdaki uygulamaların listesini veya simgelerini içerebilir ve seçilen uygulamanın tabletinizde açılmasını sağlayabilir.

Bunu yapabilcek birisi varmi
banada 5090 lazim yapcak var mi
Mesaj otomatik birleştirildi:

bu proje 3 yildan fazl surer gunde kac saat caliscagina bagli tek basina bunlari yapman cok zor

Critaes

80+ Bronze
Okuduklarımı yanlış anlamadıysam TeamViewer'ın yaptığı tarzda bir şey gibi anladım. Bunun için tableti pc ye bağlamanıza gerek yok. Sadece iki cihaza da teamviewer yükleyip. Team vieveri bilgisayar başlayınca otomatik olarak başlat ayarlayın. Sonra bağlanarak direkt bilgisayarı tablet, telefon üzerinden yönetebilirsiniz.

naberr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
352
İsim
naber
Kendim yapsam ne kadar surer
sorduğuna göre pek yapacağını düşünmüyorum. baya bir tecrube gerektiren bir şey turkce olarak yazdigin tam anlasilmiyor ama teamwever gibi goruntu alip veren usb ile dosya aktaran bir sey istemis. 4-6 yil falan alaninda tecrubeli biri rahatlikla yazar tahminim yeni baslayan biri bilgisizlikle sadece ekrana bakar. open source falan bulursun ama onları iyi kullanmak icin bile tecrube gerekir. genelde bu tur projeleri 3-4 kisilik ekipler yapar 3 ay falan sure verir
burda open source var bir kac program ama duzenleme icin bile bilen biri gerekir

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,478
Üyeler
164,679
Son üye
gullux1
Top Bottom