Neler Yeni

Bir yerde hangi internet iyi ?

Etobaba

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
849
İsim
Ertuğrul
Merhabalar yeni bir yere taşındım bulunduğum yer ilce oldugu icin internette bilgi bulamadim. Hangi internet benim için daha iyi nasil öğrenebilirim veya araştırabilirim?

Ajanefe310

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
127
İsim
efe yağız karahan
Discord
XXsinsipandaXX#6610
Merhabalar yeni bir yere taşındım bulunduğum yer ilce oldugu icin internette bilgi bulamadim. Hangi internet benim için daha iyi nasil öğrenebilirim veya araştırabilirim?
türknetin sitesine gir altyapımı sorgulşaya tıkla altyapı varsa düşünme bile gözün kapalı türknet

James Gg

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,360
İsim
James Gg
İlgilendiği Kategoriler
Pc Toplama-ekran kartı-işlemci-anakart-acer çöp laptop
Bakicam da bin tane şey istiyo o bilgiler yok
100 MBS altıysa türk net alma
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bakicam da bin tane şey istiyo o bilgiler yok
Gıbır net netspeed milenicom bunların adını yazıp altyapı sorgulama dersen hepsinde nerdeyse aynı zaten adresini bilmiyorsan konum aç ordan yap bina adı mahalle adın falan yokmu gecekondu ise illa ki no diye yazar

Etobaba

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
849
İsim
Ertuğrul
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
100 MBS altıysa türk net alma
Mesaj otomatik birleştirildi:

Gıbır net netspeed milenicom bunların adını yazıp altyapı sorgulama dersen hepsinde nerdeyse aynı zaten adresini bilmiyorsan konum aç ordan yap bina adı mahalle adın falan yokmu gecekondu ise illa ki no diye yazar
Sokak çıkmıyor maalesef. Superonline varmis iyi mi bilmem ama fiyatlari maasallah

Frkndmt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
671
İsim
Furkan Demirtaş
Tek tek operatörlere girip ne sunuyorlar bakabilirsin

mythrowib

80+ Silver
Hocam illaki biryerde o adres yazıyordur kontrol edin konumdan sokak girişinden onun dışında altyapıyi sorgulamaniz zor. 500mbps paket alırsın 50 gelir mesela altyapıya bağlı

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,963
İsim
Emre Zengin
Sokak çıkmıyor maalesef. Superonline varmis iyi mi bilmem ama fiyatlari maasallah
Tavsiye ederim 1.5 senedir 100 MBPS paketini kullanıyorum bir problem yaşamadım. (Bir ara Whatsapp ve Youtube da geç erişme sıkıntısı vardı genel problemdi büyük ihtimalle ama 6-7 ay önce düzeltildi.) Eğer paran varsa 12 aylık 500 MBPS'lik paketi tavsiye ederim. Turkcell Superonline Fiber olması şart bu arada ve dediğim paketleri kullanabilmen için fiyatı 1 gün sonra değişecek aynı da kalabilir artabilir de kararını hızlı ver.

James Gg

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,360
İsim
James Gg
İlgilendiği Kategoriler
Pc Toplama-ekran kartı-işlemci-anakart-acer çöp laptop
Hocam illaki biryerde o adres yazıyordur kontrol edin konumdan sokak girişinden onun dışında altyapıyi sorgulamaniz zor. 500mbps paket alırsın 50 gelir mesela altyapıya bağlı
Adam Haklı @Etobaba Superonline baya baya pahalı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,924
Üyeler
164,750
Son üye
Okan.okan
Top Bottom