Neler Yeni

Birdaha samsung mu ASLA!

SametSW

80+ Bronze
Yok böyle bir şey ghost sorunu vardı servis geldi abi boşuna uğraşıyorsun ghost sorunu var evet ama iade almazlar dedi Herkese normal bir şey her monitörde var diyip yolluyorlarmis bunu kendi servis dedi aldı video kaydı vb gitti sabah arayınca abi normal bir şey dediler değişim ya da iade olmadi dediler şimdi trendyol a yazdım kod yolladılar monitörü yollayacağım fakat 4 tane seçenek varmış iade değişim kullanıcı hatası tamir buna kullanıcı hatası derler mi eğer yine bahane uydurup yok sorun derse tüketici hakem heyetine basvursam mi çözülür mü sorunum cidden 2 Gündür çok sıkıldım samsungtan ve trendyoldan soğudum yemin ederim.

panizher

80+ Silver
Yok böyle bir şey ghost sorunu vardı servis geldi abi boşuna uğraşıyorsun ghost sorunu var evet ama iade almazlar dedi Herkese normal bir şey her monitörde var diyip yolluyorlarmis bunu kendi servis dedi aldı video kaydı vb gitti sabah arayınca abi normal bir şey dediler değişim ya da iade olmadi dediler şimdi trendyol a yazdım kod yolladılar monitörü yollayacağım fakat 4 tane seçenek varmış iade değişim kullanıcı hatası tamir buna kullanıcı hatası derler mi eğer yine bahane uydurup yok sorun derse tüketici hakem heyetine basvursam mi çözülür mü sorunum cidden 2 Gündür çok sıkıldım samsungtan ve trendyoldan soğudum yemin ederim.
G3mü

panizher

80+ Silver
Bendede var ama fiyatina göre kabulleniyorum çokta sıkıntı yapmıyor aslında ,satılıyor sabah inşallah değişcem bende
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kaç tl aldın

3 ay önce felan 2100tl almistim bedavaya

SametSW

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bendede var ama fiyatina göre kabulleniyorum çokta sıkıntı yapmıyor aslında ,satılıyor sabah inşallah değişcem bende

Kaç TL aldın

3 ay önce felan 2100tl almistim bedavaya
2700

Sizce ne yapayım vereyim mi tüketiciye

Sirius Blackw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,600
İsim
Patiayak
Discord
LAOZİN#0758
Valla elektronikte çoğu zaman hep samsung kullandım hiç bir sıkıntı da görmedim aldığım ürünlerin hepsini 3-4 yıldan az kullanmadım markayı gömme.

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Marka bazında genelle yapman yanlış olmuş. Her yerde G3te ghosting var diye bas bas bağırıyorlar hiç mi duymamıştın alırken.

SametSW

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Valla elektronikte çoğu zaman hep samsung kullandım hiç bir sıkıntı da görmedim aldığım ürünlerin hepsini 3-4 yıldan az kullanmadım markayı gömme.
Markayı gömme ne demek burda beni maymun gibi ordan oraya oynatıyorlar hatalı ürün gönderiyorlar arkasında durmuyorlar bana gömme diyorsun

Marka bazında genelle yapman yanlış olmuş. Her yerde G3te ghosting var diye bas bas bağırıyorlar hiç mi duymamıştın alırken.
Ben marka bazini serviste genelleme yaptim samsung kaliteli ama servis kalitesi kendini anlattı bana

Alırken özellikle aradım trendyolu bunlar yeni üretim düzeltildi dendi ona göre aldim

Moonlighter

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
833
İsim
Ahmet
Reis g3 kronik ghostlu tüm forumlarda yazıyolar bunu VA panalein kendisi zaten ghostinge yatkın samsung g3 bunu doruklarda yaşatıyor umarım iadeyi alırlar güzel bir ips monitör alırsın <3

Nega

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
402
İsim
Eren Öztürk
Duzeltilebilcek bir sey olmadigi icin servise kizmayi gerektircek bir sey yok, olsa yaparlardi zaten. Satici ile cozmen lazim, kullanici hatasi vs de demezler bence

SametSW

80+ Bronze
Duzeltilebilcek bir sey olmadigi icin servise kizmayi gerektircek bir sey yok, olsa yaparlardi zaten. Satici ile cozmen lazim, kullanici hatasi vs de demezler bence
Satıcı trend yol olduğu için yazdım dedi ki servisi arayım aradım onaylanmadj tekrar yazdım dedi ürünü bize yollayın biz aricaz servisi kontrol edicez eğer o da olmasa vericem artık tüketiciye

DR. BİYOLOJİ

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,192
İsim
kilan embappe
Odyysey monitörlerde ghosting olduğunu bilmeyen kalmadı...

Bu riskini göze alarak almışsınız acık araştırsanız başka monitörler bulursunuz...

SametSW

80+ Bronze
Benim anlamadığım yorumlarda okudum iade almışlar 2 kişinin benim niye almadılar

Odyysey monitörlerde ghosting olduğunu bilmeyen kalmadı...

Bu riskini göze alarak almışsınız acık araştırsanız başka monitörler bulursunuz...
Biliyordum olduğunu burda trendyol beni yanılttı yeni seri ghost yok diye

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,067,339
Üyeler
169,561
Son üye
BloodMeisteR
Top Bottom