Neler Yeni

biri özel numaradan arayıp devletten uyarı yapıyorum dedi yardım edin!!!

Kıvanchi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Kıvanç
herkese merhaba bugün biri beni özel numaradan aradı ve bana +18sitelere izinsiz girdiğimi ve 750tl cezam olduğunu söyledi sesi net olmayan tekinsiz bir insandı. internetten araştırma yaptım bu siteler türkiyede yasaklanmış ancak vpn ile girilebiliyormuş ayrıca araştırmam sonucu bunun bi para cezası fln yokmuş. dostlar içim içimi yiyor 750tl ceza ayrı mevzu cezayı yeme sebebim ayrı mevzu. arayan adamın dolandırıcı olduğunu sanmıştım işi dalgaya vuruyordum ancak kapatmadan önce mesaj olarakda bilgilendirilceksiniz dedi bu beni korkuttu. yani scam olma ihtimali yüksek olsada insan korkuyor. tek istediğim içimi rahatlatabilcek birkaç mesaj, yoksa gece rahat uyuyamıycam gibi...

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,931
İsim
Sir Alex Ferguson
İlgilendiği Kategoriler
Konsol, Eğitim, Yazılım-Kodlama
Mesaj geldimi?

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,931
İsim
Sir Alex Ferguson
İlgilendiği Kategoriler
Konsol, Eğitim, Yazılım-Kodlama
Bu arada büyük ihtimalle dolandırıcıdır polise şikayet et.

N-sar

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
674
İsim
Ensar Demirkaya
Instagram
ensar_demirkaya
Steam
N-sar
herkese merhaba bugün biri beni özel numaradan aradı ve bana +18sitelere izinsiz girdiğimi ve 750tl cezam olduğunu söyledi sesi net olmayan tekinsiz bir insandı. internetten araştırma yaptım bu siteler türkiyede yasaklanmış ancak vpn ile girilebiliyormuş ayrıca araştırmam sonucu bunun bi para cezası fln yokmuş. dostlar içim içimi yiyor 750tl ceza ayrı mevzu cezayı yeme sebebim ayrı mevzu. arayan adamın dolandırıcı olduğunu sanmıştım işi dalgaya vuruyordum ancak kapatmadan önce mesaj olarakda bilgilendirilceksiniz dedi bu beni korkuttu. yani scam olma ihtimali yüksek olsada insan korkuyor. tek istediğim içimi rahatlatabilcek birkaç mesaj, yoksa gece rahat uyuyamıycam gibi...
yav yok o dolandiricidir bide senden para istediyse kesin bide kendisini ne diye tanıd dı avukat hakim vb.

Asfalt Osman

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,514
İsim
Umut
Instagram
Ergelenu
Discord
Asfalt Osman #2131
Peki +18 sitelere girmediysen sıkıntı yok

baltazar

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,643
İsim
A.Ş.
İlgilendiği Kategoriler
Güç Kaynakları
E-devlet'te gözükmüyorsa yoktur. Sana tebliğ de edilmesi gerekir. Dolandırıcı büyük ihtimalle.

LiptoNN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
160
İsim
Meriç Sadıç
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar
sana şu kadar söyliyim biliyorsunki eskiden hotmail vardı benimde hotmailim vardı neyse +18 herkes izliyor elbet neyse bi gün uyandım mailimde şöyle bir mesaj vardı “işte mastürbasyon videon elimde işte belirli bir para miktarı vardı dedi onu yatırmazsan telefonundaki herkese bu videoyu yollarım” gibi bir mesajdı bende dedimki yollamazsan adam değilsin spamladım sonra bunu sildim direk sonra hotmaili sildim telefonum zaten özele kapalı sende öyle yap kafa rahat Yani bunlar dolandırıcı ona bakılırsa dünyada kaç kişi var herkesinkini yayınlasınlar o zaman olur mu öyle şey 😂😂

Top Bottom