Korkma kardeş birşey olmaz. Bu tarz şeylere itibar etmeyin. Telefondaki şahıs yüksek ihtimal dolandırıcı. Değilse bile birileri seni kandırıyor.herkese merhaba bugün biri beni özel numaradan aradı ve bana +18sitelere izinsiz girdiğimi ve 750tl cezam olduğunu söyledi sesi net olmayan tekinsiz bir insandı. internetten araştırma yaptım bu siteler türkiyede yasaklanmış ancak vpn ile girilebiliyormuş ayrıca araştırmam sonucu bunun bi para cezası fln yokmuş. dostlar içim içimi yiyor 750tl ceza ayrı mevzu cezayı yeme sebebim ayrı mevzu. arayan adamın dolandırıcı olduğunu sanmıştım işi dalgaya vuruyordum ancak kapatmadan önce mesaj olarakda bilgilendirilceksiniz dedi bu beni korkuttu. yani scam olma ihtimali yüksek olsada insan korkuyor. tek istediğim içimi rahatlatabilcek birkaç mesaj, yoksa gece rahat uyuyamıycam gibi...
Gir kardeşim, benim içinde gir.Peki +18 sitelere girmediysen sıkıntı yok
Benim içinde gönder gelsin msjsjsjsGir kardeşim, benim içinde gir.
arkadaşınızın trolüne denk gelmişsiniz büyük ihtimalleherkese merhaba bugün biri beni özel numaradan aradı ve bana +18sitelere izinsiz girdiğimi ve 750tl cezam olduğunu söyledi sesi net olmayan tekinsiz bir insandı. internetten araştırma yaptım bu siteler türkiyede yasaklanmış ancak vpn ile girilebiliyormuş ayrıca araştırmam sonucu bunun bi para cezası fln yokmuş. dostlar içim içimi yiyor 750tl ceza ayrı mevzu cezayı yeme sebebim ayrı mevzu. arayan adamın dolandırıcı olduğunu sanmıştım işi dalgaya vuruyordum ancak kapatmadan önce mesaj olarakda bilgilendirilceksiniz dedi bu beni korkuttu. yani scam olma ihtimali yüksek olsada insan korkuyor. tek istediğim içimi rahatlatabilcek birkaç mesaj, yoksa gece rahat uyuyamıycam gibi...
Peder girilen sitelerin listesini istemiş telekomdan seni korkutuyorherkese merhaba bugün biri beni özel numaradan aradı ve bana +18sitelere izinsiz girdiğimi ve 750tl cezam olduğunu söyledi sesi net olmayan tekinsiz bir insandı. internetten araştırma yaptım bu siteler türkiyede yasaklanmış ancak vpn ile girilebiliyormuş ayrıca araştırmam sonucu bunun bi para cezası fln yokmuş. dostlar içim içimi yiyor 750tl ceza ayrı mevzu cezayı yeme sebebim ayrı mevzu. arayan adamın dolandırıcı olduğunu sanmıştım işi dalgaya vuruyordum ancak kapatmadan önce mesaj olarakda bilgilendirilceksiniz dedi bu beni korkuttu. yani scam olma ihtimali yüksek olsada insan korkuyor. tek istediğim içimi rahatlatabilcek birkaç mesaj, yoksa gece rahat uyuyamıycam gibi...