Neler Yeni

biri özel numaradan arayıp devletten uyarı yapıyorum dedi yardım edin!!!

MR EE

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,198
İsim
Emre
Dolandırıcı. İyi geceler, mutlu sörfler.

Dahası  
Reaksiyon skoru
258
İsim
Mustafa sakızcı
herkese merhaba bugün biri beni özel numaradan aradı ve bana +18sitelere izinsiz girdiğimi ve 750tl cezam olduğunu söyledi sesi net olmayan tekinsiz bir insandı. internetten araştırma yaptım bu siteler türkiyede yasaklanmış ancak vpn ile girilebiliyormuş ayrıca araştırmam sonucu bunun bi para cezası fln yokmuş. dostlar içim içimi yiyor 750tl ceza ayrı mevzu cezayı yeme sebebim ayrı mevzu. arayan adamın dolandırıcı olduğunu sanmıştım işi dalgaya vuruyordum ancak kapatmadan önce mesaj olarakda bilgilendirilceksiniz dedi bu beni korkuttu. yani scam olma ihtimali yüksek olsada insan korkuyor. tek istediğim içimi rahatlatabilcek birkaç mesaj, yoksa gece rahat uyuyamıycam gibi...
Korkma kardeş birşey olmaz. Bu tarz şeylere itibar etmeyin. Telefondaki şahıs yüksek ihtimal dolandırıcı. Değilse bile birileri seni kandırıyor.

Gl0ve

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
964
İsim
Yusuf Kadir ORAL
Kardeşim senin fazladan 750Tln varmış sen onu bana ver cami yabcam. o.O2

Ape1995

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
94
İsim
Alperen
Kardeşim dolandırıcıdır büyük ihtimal kimse seni aramaz ve para istemez böyle durumda

Ryzhem

80+ Gold
En İyi Cevap
1
hocam Ğ
sizi trolluyorlardır yada dolandırıcı
Birdaha girerken vpn kullanın o.O2

Yiğit Emre

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
475
İsim
Yiğit Emre Durmuş
herkese merhaba bugün biri beni özel numaradan aradı ve bana +18sitelere izinsiz girdiğimi ve 750tl cezam olduğunu söyledi sesi net olmayan tekinsiz bir insandı. internetten araştırma yaptım bu siteler türkiyede yasaklanmış ancak vpn ile girilebiliyormuş ayrıca araştırmam sonucu bunun bi para cezası fln yokmuş. dostlar içim içimi yiyor 750tl ceza ayrı mevzu cezayı yeme sebebim ayrı mevzu. arayan adamın dolandırıcı olduğunu sanmıştım işi dalgaya vuruyordum ancak kapatmadan önce mesaj olarakda bilgilendirilceksiniz dedi bu beni korkuttu. yani scam olma ihtimali yüksek olsada insan korkuyor. tek istediğim içimi rahatlatabilcek birkaç mesaj, yoksa gece rahat uyuyamıycam gibi...
arkadaşınızın trolüne denk gelmişsiniz büyük ihtimalle

Ricciardo

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,905
İsim
Mehmet
Kanka düpedüz dolandırıcı ya :D
Bidaha ararsa desene bi "benim tc nin son rakamı 3 mü 5 mi?" diye. Bakalım bilgili dolandırıcı mı yoksa acemi mi 🤣

erentkmk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Eren tokmak
kardeşim sen rahat rahat uyu kesin dolandırıcı bunlar hiç kafana takma
Devlet bir seni mi bulmuş onca insan içinde
birde devlet seni niye özel numaradan arasın

.cMc.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
142
İsim
Sergen Camcı
Peder girilen sitelerin listesini istemiş telekomdan seni korkutuyor :D

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,525
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack
hocam düşmeyin bu tuzaklara devletten arıyo olsalar niye özelden arasınlar ki böylesi ceza vs durumlarda sms ya da kapınıza belge ile gelirler

Top Bottom