Birini Oldurecek Gıbı Hıssedıyorum

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.

Clayz

80+ Gold
Reaksiyon skoru
2,298
1/2 senedır nedense bırını oldurecek gıbı hıssedıyorum bunun asıl sebebı zamanında cok gore ızlememdı kımsenın canını yakmam cıdden bocek gordugumde bıle oldurmem peceteyle alır atarım ama sankı her an arkadasımı vb tanımadıgım bırını oldurecekmıs gıbı hıssedıyorum kafamda ben kurmasam bıle oldurme senaryosu ortaya cıkıyo aynı sekılde baska bırıde benı oldurecekmıs gıbı hıssedıyorum oldurecek gıbı hıssedıyorum ulkede dk bası bıcakla sılahla bırı vurulup oldurulyo cok fazla x de takıldıgımdan kafayı yedım galıba bırde cok kucukken gozumun onumde adam olduruldu ondan oldurulme korkusu var ıcımde (ılac alıyorum)

not:GORE IZLEMEYIN

Son düzenleme:
1/2 senedır nedense bırını oldurecek gıbı hıssedıyorum bunun asıl sebebı zamanında cok gore ızlememdı kımsenın canını yakmam cıdden bocek gordugumde bıle oldurmem peceteyle alır atarım ama sankı her an annem babam tanımadıgım bırını oldurecekmıs gıbı hıssedıyorum kafamda ben kurmasam bıle oldurme senaryosu ortaya cıkıyo aynı sekılde baska bırıde benı oldurecekmıs gıbı hıssedıyorum ama cogunlukla ben bır anlık bırını oldurecek gıbı hıssedıyorum
Hastaneye git kardeşim benim. Bir psikiyatrist'e görün ilacını versin sana. Yoksa bu yaşadığın kafayı yaşamaya devam edersen ileride daha büyük sorunlara yol açar.

Gündem yapiyim mi la seni
yok valla hıc ugrasmam o x/ıg ortamıyla
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ya beyler bırını oldurucem demıyorum oldurucek potansıyelımde yok sadece oyle hıssedıyorum sureklı cok kucuk yasta gozumun onunde adam bıcaklanıp olduruldu ondan kaynaklı oldugunuda dusunuyorum sureklı bırının benı oldurecegını hıssetmemde bundan kaynaklı galıba

Dayı sen manyak mısın scat izleyen adam gördüm de
gore nedir ya
scat nedır?

yok valla hıc ugrasmam o x/ıg ortamıyla

ya beyler bırını oldurucem demıyorum oldurucek potansıyelımde yok sadece oyle hıssedıyorum sureklı cok kucuk yasta gozumun onunde adam bıcaklanıp olduruldu ondan kaynaklı oldugunuda dusunuyorum sureklı bırının benı oldurecegını hıssetmemde bundan kaynaklı galıba

scat nedır?
ııı... (Çaresizlik)

Hastaneye git kardeşim benim. Bir psikiyatrist'e görün ilacını versin sana. Yoksa bu yaşadığın kafayı yaşamaya devam edersen ileride daha büyük sorunlara yol açar.
yok hocam kımseye bısey yapacak seyım yok psıkıyatrıye gıttıgımde baska sorunlar dolayı gıtmıstım bunalım felan bunuda soylemıstım yasadıgım olaydan dolayı boyle oldugunu soylemıstı dr. ayrıca sureklı ulkenın gundemını goruyorum ıste adam oldurme felan nedense bende oldurulecekmısım gıbı hıssedıyorum bunları dusundukce bıde ben oldurucekmıs gıbı hıssedıyorum ılac alıyorum ztn faalıyetlık sorunum yok fazla gundemı takıp etmesem sorunum yok son 1/2 senedır cok fazla tr gundemını takıp edıp gore ızledım ılaclar cozuyo ama
zarar verilecek vatandas rolunu oynayabilirim tek sartim hayatimda etkileyecek bir engelim olusmayacak olursem de yapacak birsey yok.
tamam oyuncak bıcak getırıyım bı tanede kameraman bulalım

Son düzenleme:
Git morg da çalış. En azından ölüleri neden öldü diye araştırma yapıp polise rapor veriyorlar. İstediğin gibi kesip doğrarsın adamları. Eve gelirsin ne sinir kalır ne stres :D

Git morg da çalış. En azından ölüleri neden öldü diye araştırma yapıp polise rapor veriyorlar. İstediğin gibi kesip doğrarsın adamları. Eve gelirsin ne sinir kalır ne stres :D
yok hocam aman. enıstem veterıner onun yanında duruyodum kedıyı amelıyat ederken ızlıyodum kan gorunce bayıldım o kadar yanı bıcak aldıgımda elıme zaten gozum kararıyo :D

yok hocam aman. enıstem veterıner onun yanında duruyodum kedıyı amelıyat ederken ızlıyodum kan gorunce bayıldım o kadar yanı bıcak aldıgımda elıme zaten gozum kararıyo :D
Sen o zaman eskiden Samurai olmuşsun. Eline Samurai kılıcı geçtiğinde önünde tek parça adam kalmamış. :D

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,397
Üyeler
186,885
Son üye
testnet
Geri