Birini Oldurecek Gıbı Hıssedıyorum

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Sen o zaman eskiden Samurai olmuşsun. Eline Samurai kılıcı geçtiğinde önünde tek parça adam kalmamış. :D
varsa(yok) baska bır hayatta olup suan durulmus bu duruma dusmus olabılırım belkı hahahahaha ısın sakası cok kucukken gozumun onunde adam bıcaklanmıstı hocam o yuzden kan gorunce bayılıyorum elıme bıcak felan alamıyorum doktorda o adamı kendın yerıne koyuyosun demıstı bıcaklananı ondan olabılır bıcaklayanıda aynı sekılde ondan aklım bu sekılde ama kımseye zarar vermem ıstesemde veremem tabıkı en son semsıyeyle adam dovmustum max o dur yanı o.O2

ya ergen veledin önde gidenisin ya da akıldan problemi bi yetişkinsin, biri gidip cimere şikayet etsin şunu yarın bi gün gücünün yetecegi yaşlı, kadın, çocuğa vb saldırır

ya ergen veledin önde gidenisin ya da akıldan problemi bi yetişkinsin, biri gidip cimere şikayet etsin şunu yarın bi gün gücünün yetecegi yaşlı, kadın, çocuğa vb saldırır
galıba ıq dusuklugun var alt mesajlarda durumu ızah etmısım kımseye bısey yapma potansıyelım yok elıme bıcak aldıgımda bıle gozum kararıyo ılaclarımıda ıcıyorum fazla gore ızlemekten ruhsal sadece Allahın verdıgı canı Allahtan baskası almamalı anıme pp lı abıcim benım

Son düzenleme:
galıba ıq dusuklugun var alt mesajlarda durumu ızah etmısım kımseye bısey yapma potansıyelım yok elıme bıcak aldıgımda bıle gozum kararıyo ılaclarımıda ıcıyorum fazla gore ızlemekten ruhsal sadece Allahın verdıgı canı Allahtan baskası almamalı anıme pp lı abım benım
cok umursamadigim için mesajlarini okumadim bile, fakat bu yazdiginla bile yaşının küçük olduğunu belli etmeyi başardın aferin. uslu durup gore falan izleme sonra yarın bir gün ergen gazıyla birilerine zarar verirsen çürürsün hapishane koğuşlarında

cok umursamadigim için mesajlarini okumadim bile, fakat bu yazdiginla bile yaşının küçük olduğunu belli etmeyi başardın aferin. uslu durup gore falan izleme sonra yarın bir gün ergen gazıyla birilerine zarar verirsen çürürsün hapishane koğuşlarında
18 yasındayım ne fazla buyugum ne fazla kucuk ama akli sevıyemın senden fazla oldugundan emınım kardesım benım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

cok vasat bır olay cıdden

Reyiz, istersen bi cumhurbaşkanına sövmeyi dene sokağa çıkıp. 7 sülalende bir ömür rahat ederler.

Bir çeşit OKB'ye benziyor geçmiş olsun...
evet hocam teshıs oyle zaten tesekkur ederım sureklı bırı bana saldırıcak benı oldurecek ya da bırı bana saldırınca ben onu oldurucekmısım gıbı hıssedıyorum ulke malum zaten bırıne ne yapıyosun desen yarın cenazen kalkıyo

cok vasat bır olay cıdden
Kankam burada anormal olan şey zaten senin bunları izleyebiliyor olman. Benim arada bir Reddit'te karşıma gore içerik çıktığında bile ben 2 saniye bakıp kapatıyorum, devamına bakmıyorum. Gore hastası olan bir kaç kişiyi de aşağılayıp dışlamışlığım oldu. Yani bu öyle normal bir şey değil. Sen gore izliyorum diye psikolojim bozuldu diyemezsin, gore izleyebiliyorsan zaten psikolojin bozuktur.

galıba ıq dusuklugun var alt mesajlarda durumu ızah etmısım kımseye bısey yapma potansıyelım yok elıme bıcak aldıgımda bıle gozum kararıyo ılaclarımıda ıcıyorum fazla gore ızlemekten ruhsal sadece Allahın verdıgı canı Allahtan baskası almamalı anıme pp lı abıcim benım
Olum sen nekrofoli bi tipsin anime ppli diye birini aşağılamak ne haddine

Nerelisin? söylede yanlışlıkla gelmeyelim

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,179,553
Üyeler
187,208
Son üye