Birisi bilgisayarıma ve telefonuma RAT attığını iddia ediyor

Aynen kanzi bios çipine virüs yazdam hatta yazmayı bırak öyle bir virüski dışardan programlıyıcı ile silemiyorsun
Bilmiyorum, kendisi boş biri olmadığını söylemişti, belalı bir tip olduğunu söylemişti. Hatta bana inanmıyorsan forumlara sor bilen biri zaten doğrular beni demişti.

Bios dosyasına bırak dışardan bir şey eklemeyi hexedit ile kurcalayıp geri yazmaya kalkınca ensene şaplağı atıyor artık her şey hacklenebilir mantığı bu değil

Bios dosyasına bırak dışardan bir şey eklemeyi hexedit ile kurcalayıp geri yazmaya kalkınca ensene şaplağı atıyor artık her şey hacklenebilir mantığı bu değil
MSI A320M-A Pro anakart kullanıyorum, MSI'ın orjinal sitesineden en son BIOS sürümünü kullanıyorum. Bu anakart güvenli mi peki? Sadece bu anakart için konuşmamız gerekirse?

Kişi anonim, devlet bile bulamıyor bunları. Yasal olmayan ve deepweb temelli (ancak Safenet'te de çalışıyor ne yazık ki yani TOR olmadan da girilebilen ancak aynı zamanda .onion linki de olan yurtdışı menşeili taciz sitesi) bir taciz sitesinden bunları yazıyor bana. Bunlara kendini nasıl kaptırdın diyorsan, geçmişte benle dalga geçen kişilerden biri beni oralara yaydı, ancak bunun kim olduğunu da ayrıca bilmiyorum maalesef.
Size biraz gizli bilgi vereyim; derinden… Adam ölüyor; her şeyi denedik. Üç farklı kıta, üç ilaç ama olmuyor. Vücudu bu savaşı baştan kaybetmiş. Artık hücreleri yenilenmiyor. Belarustan gelen ilaçlar etkisini günden güne kaybediyor. Acı çekiyor, öyle çok acı çekiyor ki hizmetçisi Rosalin onun suratına bakarken korkudan kalbi küt küt atıyor. Kimseyi görmek istemiyor. Bekliyor, o günü bekliyor. Bir an gelecek ve o güzel insanlar o gemiye binecek…

Size biraz gizli bilgi vereyim; derinden… Adam ölüyor; her şeyi denedik. Üç farklı kıta, üç ilaç ama olmuyor. Vücudu bu savaşı baştan kaybetmiş. Artık hücreleri yenilenmiyor. Belarustan gelen ilaçlar etkisini günden güne kaybediyor. Acı çekiyor, öyle çok acı çekiyor ki hizmetçisi Rosalin onun suratına bakarken korkudan kalbi küt küt atıyor. Kimseyi görmek istemiyor. Bekliyor, o günü bekliyor. Bir an gelecek ve o güzel insanlar o gemiye binecek…
Anlamadım?

oda yalan adam forumda paylaştığın bilgileri toplamış b*k satıyor
1.webp

Peki bana attığı bu panel neyin paneli? Hangi yazılım? RAT ile mi ilgili?

adam yıllardır senle iletişime geçiyor ve bu yasadışı bir yerden ve sen hala onla iletişimdesin(mesaj yazmasanda).
Çünkü cidden izlenip izlenmediğimden emin olamıyorum. Zaten ev adresim onda, panelden herşeye erişmiş. Arada evimize saçma sapan yemek siparişleri de geliyor, bunu yapan kişide zaten aynı kişi. Bir yandan yazılım bilgisi cidden var mı yok mu, benim bilgisayar ve telefonlar izleniyor mu, 10 KB bile olsa veri çekiliyor mu çekilmiyor mu anlamaya çalışıyorum?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,044
Üyeler
185,213
Son üye
myrthien
Geri