Neler Yeni

Birkaç Ayda 20 Kilo Almışım

Fırhorse Sobutmoon

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
417
İsim
Ad
Bugün tartıldım ve 93 kilo çıktım, bundan 1-1.5 ay önce 83'düm ondan önce 73. Anti depresan kullanıyorum, herhalde onun yan etkisi. Nasıl kilo verebilirim, göbeğim var.

Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
...
Hocam, antidepresanların kilo yaptığını ben de duymuştum. O yüzden düşüncenize katılıyorum. Nasıl kilo verebililirim sorusuna cevap ise
kalori açığı oluşturmak: İşte, günde 2000 almanız gerekirken 1700 alın gibi hafif düşürün. Bir anda günde 700 kalori gibi düşük kaloriler alırsanız vücudunuz metoblizmanızı yavaşlatır ve kilo vermeniz zorlaşır.
Aralıklı oruç yapmak: Bunun hakkında YouTube dan videolar izleyebilirsiniz bunu birçok uzman öneriyor. Aynı zamanda yapması da kolay ama bir anda kendinizi zorlayarak yapmamalısınız.
Yeme düzeninizi değiştirmek: Bu zaten belli işte sürekli hamur işi yemek yerine daha çok protein içeren şeyler yemelisiniz gibi bunun hakkında da videolar izleyebilirsiniz. İşte karbonhidrat olarak patates gibi doğal karbonhidratlar alın. Abur cuburu bırakın gibi.

Belki abur cuburu zaten yemiyorsunuzdur. Orasını bilmem. Son olarak günde içtiğiniz su miktarını artırın.
İlaca devam ederken kilo vermeniz birazcık zor ama...
Kolay gelsin, hocam.

Son düzenleme:

Fırhorse Sobutmoon

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
417
İsim
Ad
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam, antidepresanların kilo yaptığını ben de duymuştum. O yüzden düşüncenize katılıyorum. Nasıl kilo verebililirim sorusuna cevap ise
kalori açığı oluşturmak: İşte, günde 2000 almanız gerekirken 1700 alın gibi hafif düşürün. Bir anda günde 700 kalori gibi düşük kaloriler alırsanız vücudunuz metoblizmanızı yavaşlatır ve kilo vermeniz zorlaşır.
Aralıklı oruç yapmak: Bunun hakkında YouTube dan videolar izleyebilirsiniz bunu birçok uzman öneriyor. Aynı zamanda yapması da kolay ama bir anda kendinizi zorlayarak yapmamalısınız.
Yeme düzeninizi değiştirmek: Bu zaten belli işte sürekli hamur işi yemek yerine daha çok protein içeren şeyler yemelisiniz gibi bunun hakkında da videolar izleyebilirsiniz. İşte karbonhidrat olarak patates gibi doğal karbonhidratlar alın. Abur cuburu bırakın gibi.

Belki abur cuburu zaten yemiyorsunuzdur. Orasını bilmem. Son olarak günde içtiğiniz su miktarını arttırın.
İlaca devam ederken kilo vermeniz birazcık zor ama...
Kolay gelsin hocam.
Aralıklı orucu yapabilirim hocam.
Günde 1 saat kardiyo yap bisiklet koşu gibi 1 öğün ye verirsin
Hocam 10 dakika olmadan bayılıyorum imkansız gibi bir şey

Merdonaldo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
319
İsim
Mert
Yapabilidğin kadar yap zamanla alışırsın beslenmede önemli 1 öğün ye

ege1881

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
246
İsim
Ege Y.
Bugün tartıldım ve 93 kilo çıktım, bundan 1-1.5 ay önce 83'düm ondan önce 73. Anti depresan kullanıyorum, herhalde onun yan etkisi. Nasıl kilo verebilirim, göbeğim var.
hocam profil fotoğrafınızın hakkını veriyorsunuz :D neyse yürüyün hocam en az günde 10km

Clayz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
670
İsim
yunusemre
hocam konudan alakasız sen ne ıs yapıyosun ya da okuyomusun actıgın konulardan hep merak etmıstım sakıncası yoksa :D

Fırhorse Sobutmoon

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
417
İsim
Ad
hocam konudan alakasız sen ne ıs yapıyosun ya da okuyomusun actıgın konulardan hep merak etmıstım sakıncası yoksa :D
Hocam şu an boşum :D 1 1.5 aya işe gireceğim olursa babam ayarladı sağ olsun işi hemen

Clayz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
670
İsim
yunusemre

efetg

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
561
İsim
Tuğra
Günde 2 öğün ye 1 sabah 1 akşam 1500 kaloriyi gecmemeye çalış vitaminlerini eksik etme sebze meyve yemeyi unutma bunları yapabilirsen ayda 3 kilo verebilirsin(senin gunluk ihtiyacini 2200 den hesapladim.)

DonanımFikir

Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,796
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
SıcakFırsatlar Bilgisayar Toplama Konu Dışı
Steam
#Samsunlu
Bir ara 1 haftada 5 kilo civarı kilo vermiştim. 1 Saatten fazla yürüyüş ve az yemek ve beynime yemek isteğini getirtmemiştim.
Kendini bir işle meşgul et yemek yemek aklına gelmesin mümkünse. Beyin değil mide acıktığını yansıtsın .

Top Bottom