Neler Yeni

bisiklet lastik önerisi acil hangisi iyidir maxxiss???

SmtBugra

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
71
İsim
Buğra Gms
Bütçe
1000
27.5 Jantım. şuanki lastik 2.10
2.20 veya 2.25 takmayı düşünüyorum
iki lastiğe 900 tl bütçem var lastik başı 450 tl civarı
büyük dişleri olsun ve yolu iyi tutsun istiyorum mitas ocelot var ama hemen eriyo. hazır param varken sağlam bi maxxis alıp binmek istiyorum ama hangi modelini alabilirim bilmiyorum. maxxis yerine başka marka da olur yeterki kaliteli olsun

marilyn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,679
İsim
marilyn
iki lastiğe 900 TL bütçem var lastik başı 450 TL civarı
büyük dişleri olsun ve yolu iyi tutsun istiyorum mitas ocelot var ama hemen eriyo. hazır param varken sağlam bi maxxis alıp binmek istiyorum ama hangi modelini alabilirim bilmiyorum. maxxis yerine başka marka da olur yeterki kaliteli olsun
450 ye şu an maxxis kalmadı gibi onza vs bak derim maxxis gibi tutuşu iyi değil ama idare eder

marilyn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,679
İsim
marilyn
450 ye şu an maxxis kalmadı gibi onza vs bak derim maxxis gibi tutuşu iyi değil ama idare eder
gerçi crossmark falan var crossmark alabilirsin
Mesaj otomatik birleştirildi:

maxxis ikon ve ardent var nasıldır
ardent al derim trail lastiği dişleri biraz daha büyük hem toprak arazidede rahat kullanırsın

şehir içi sürücem dersen ikon al

sveaz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
846
İsim
ahmet ali özmert
iki lastiğe 900 TL bütçem var lastik başı 450 TL civarı
kanka cst rock hawk kullanıyorum müthiş lastik dağda da kullandım tutuşu çok iyi öneririm

SmtBugra

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
71
İsim
Buğra Gms
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
gerçi crossmark falan var crossmark alabilirsin

ardent al derim trail lastiği dişleri biraz daha büyük hem toprak arazidede rahat kullanırsın

şehir içi sürücem dersen ikon al
rica etsem linklerini atabilirmisin full şehir içi kullanıyorum ama çok hareket yapıyoruz çocuk gibi günümüzün yarısı tekerde geçiyo :D şehir içi kullancam fakat yolu çok iyi tutsun istiyorum ucuz lastikler hiç güven vermiyo. maxxis yazısı sarı olan model varsa çok iyi olur

kanka cst rock hawk kullanıyorum müthiş lastik dağda da kullandım tutuşu çok iyi öneririm
kaç aydır kullanıyosun dişleri eridi miii

marilyn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,679
İsim
marilyn
rica etsem linklerini atabilirmisin full şehir içi kullanıyorum ama çok hareket yapıyoruz çocuk gibi günümüzün yarısı tekerde geçiyo :D şehir içi kullancam fakat yolu çok iyi tutsun istiyorum ucuz lastikler hiç güven vermiyo. maxxis yazısı sarı olan model varsa çok iyi olur

maxxis yazısı sarımı bilmiyorum

marilyn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,679
İsim
marilyn
yukarıda arkadaşın yazdığı cst rock hawk nasıldır dişleri büyük büyük hoşuma gitti sizce nasıldır
yanakları biraz sert kötü lastik değil tek tekerde sağa sola ani dönüyorsanız ikon almanız daha iyi olur

sveaz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
846
İsim
ahmet ali özmert

kaç aydır kullanıyosun dişleri eridi miii
kanka 1 yıl oldu erime yok 0 neredeyse tabi ben önde kullanıyorum arkada da cst jack rabbit var ikiside 2.25 ebadında toprak yolda banamısın demiyorlar özellikle rock hawktan çok memnunum jack rabbit eğer biraz fazla hava basarsan kayıyor da

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,007,621
Üyeler
159,646
Son üye
mertk07
Top Bottom