Hangisi daha iyi yoksa farklari yokmu farklari yoksa carraro alicam fiyat daha avantajlio fiyata sıfır kaliteli biraz zor bulunur, 2. el mosso legarda 2121 veya carraro sportive 223 öneririm
disk fren kesinlikle daha iyi, aradaki farkı en çok kışın anlarsın, daha detaylı bilgi için internette v fren hidrolik fren yazarak bak, ben olsam carraro sportive 223 alırdım çünkü legarda 2121'in disk frenlisini carraro sporitve 223 fiyatına bulamazsın diye düşünüyorum, 3 ay önce carraro sporitve 223 aldım 3950 tl ye, şu anlık bir sıkıntısını göremedim güzel bisiklet, ikisi de seni üzmez, ha ben şehirde sürmeyeceğim dağ bayırda süreceğim dersen orasını bilmiyorumHangisi daha iyi yoksa farklari yokmu farklari yoksa carraro alicam fiyat daha avantajli
İkinci el alabilir misin ona göre atayım direk.3000 4000 TL bandinda bisiklet onerisi yapabilrimisniz sifir 2. El farketmez ama sifir taraftariyim onerilerinizu bekliyorum 1.63 boylarindayim ona gore onerirseniz mutlu olurum
Alabilirimİkinci el alabilir misin ona göre atayım direk.
Sıfır hd fren yeni model3000 4000 TL bandinda bisiklet onerisi yapabilrimisniz sifir 2. El farketmez ama sifir taraftariyim onerilerinizu bekliyorum 1.63 boylarindayim ona gore onerirseniz mutlu olurum
İstanbulda oturuyorum konyada ilanSıfır hd fren yeni model
Şehir ve Tur Bisikleti Modelleri & Fiyatları sahibinden.com'da!
Şehir ve Tur Bisikleti Modelleri uygun fiyat seçenekleri, ikinci el ve sıfır opsiyonlarıyla sahibinden.com'da!www.sahibinden.com