Ne kadara aldın kiBende btwin rockrider 340 bisikletim var kaça gider? ömür boyu garantiside var zaten
şuan 900tl sen 750ye almışsın bence 600-650 civarı bişiye koy pazarlıkla da en az 550ye satabdullah abiye benim gözümde kötü olan bir bisikleti satmak istemem
Mesaj otomatik birleştirildi:
2 yıl önce 750 ye almıştım ama şimdiki fiyat baya arttı diye biliyorum
valla kardeşim btwin 340 foto atabilirmisin özellikle bir bisiklet için kaynak ve eklem yerleri önemlidir garantide sadece kadro ve maşa için zatenBende btwin rockrider 340 bisikletim var kaça gider? ömür boyu garantiside var zaten
dostum 650 çok dedin fiyatı yükseldi diye aldığından fazla satma 600e sat fazlası hak bence sonuçta 0 değilyanın
yanında pompa suluk ve suluk tutacağıda varmış yeni fark ettim çıkarmışım bence en son 650 ye gider
şuan foto atamıyorum çünkü yazlıkta yazlık ise antalyada bisikleti çok kullanmadım zatenvalla kardeşim btwin 340 foto atabilirmisin özellikle bir bisiklet için kaynak ve eklem yerleri önemlidir garantide sadece kadro ve maşa için zaten
sende haklısındostum 650 çok dedin fiyatı yükseldi diye aldığından fazla satma 600e sat fazlası hak bence sonuçta 0 değil
yani kardeşim sonuçta hem yıllarca kullandın eğlendin birde üstüne 600 alıyorsun bence kötü değilşuan foto atamıyorum çünkü yazlıkta yazlık ise antalyada bisikleti çok kullanmadım zaten
sende haklısın
Rica ederim vicdanınıza güveniyorum iyi günlerkötü değil zaten ben sizden ne kadar eder diye fikir almak istedim o kadar. Yazdıklarınız için teşekkürler