RayqHS 80+ Katılım 8 Eylül 2024 Mesajlar 225 Dahası Reaksiyon skoru 35 İsim Rayq61 30 Kasım 2024 #1 Ben bisikletim için iyi bir zincir yağı almak istiyorum ama bulamıyorum fiyatı fark etmez kaliteli olsun sorun yok yardımcı olanlara teşekkürler.
Ben bisikletim için iyi bir zincir yağı almak istiyorum ama bulamıyorum fiyatı fark etmez kaliteli olsun sorun yok yardımcı olanlara teşekkürler.
BiDranzer 80+ Katılım 1 Haziran 2023 Mesajlar 46 Dahası Reaksiyon skoru 7 İsim Bilal Akpınar 3 Aralık 2024 #2 Shimano Zincir Ve Kablo Yağı Sprey 400ml - Shimano - Zincir Yağları - 395,00 TL, Shimano Zincir Ve Kablo Yağı Sprey 400ml, shimano, şişman, bisiklet www.sismanbisiklet.com Bisiklet Zincir Yağı - Tüm Havalar - 100 ml Bisiklet Zincir Yağı - Tüm Havalar - 100 ml null Her türlü havada yağı zincire sürün, böylece koruma sağlayacak ve bisiklet yolculuklarınız sırasında gürültü duymayacaksınız. www.decathlon.com.tr
Shimano Zincir Ve Kablo Yağı Sprey 400ml - Shimano - Zincir Yağları - 395,00 TL, Shimano Zincir Ve Kablo Yağı Sprey 400ml, shimano, şişman, bisiklet www.sismanbisiklet.com Bisiklet Zincir Yağı - Tüm Havalar - 100 ml Bisiklet Zincir Yağı - Tüm Havalar - 100 ml null Her türlü havada yağı zincire sürün, böylece koruma sağlayacak ve bisiklet yolculuklarınız sırasında gürültü duymayacaksınız. www.decathlon.com.tr