bisikletimi kaça satabilirim ?

sveaz

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
848
arkadaşlar corelli snoop 5.3 29 jant hidrolik frenli bisikletim var hiçbir sıkıntısı yok bakımları daha yeni yapıldı aşağıdaki ektraları var sizce bu bisikleti kaça satabilirim?
-aynakol shimano fc-ty 501 ile değiştirildi
-ön lastik cst rock hawk 29 2.25 arka cst jack rabbit 29 2.25 daha sıfırlar yeni aldım
-arka fren shimano mt200 ile değiştirildi
balataları daha yeni değişti shimano bs03 lerle yanında km saati ile bisiklet kaskı da hediye vericem
sizce kaça gider?

Fazla çizik boya kalkması, lastik durumu gibi vs. şeylere göre değişir ama 2.5 k eder diye düşünüyorum

çok ucuz değil mi ya?
corelli 5 para etmez benim gözümde hocam o yüzden çok bir şey beklemeyin. 2500-3000 arası koyun ilana bisikletler 2. ele düştümü çok değer kaybediyor.

corelli 5 para etmez benim gözümde hocam o yüzden çok bir şey beklemeyin. 2500-3000 arası koyun ilana bisikletler 2. ele düştümü çok değer kaybediyor.
anladım hocam saolun

ben bisiklet ticareti yapıyorum kardeşim , markalı ama çok da aham şaham abartılacak bir marka değil arkadaşın da dediği gibi 2. el oldu mu bisikletler çok büyük değer kaybediyor temiz ise 2 bine koy 1600-1700 civarına gider

arkadaşlar corelli snoop 5.3 29 jant hidrolik frenli bisikletim var hiçbir sıkıntısı yok bakımları daha yeni yapıldı aşağıdaki ektraları var sizce bu bisikleti kaça satabilirim?
-aynakol shimano fc-ty 501 ile değiştirildi
-ön lastik cst rock hawk 29 2.25 arka cst jack rabbit 29 2.25 daha sıfırlar yeni aldım
-arka fren shimano mt200 ile değiştirildi
balataları daha yeni değişti shimano bs03 lerle yanında km saati ile bisiklet kaskı da hediye vericem
sizce kaça gider?
Çok uyguna koymazsan satılmaz.Ya da görünüşleri çok iyi koyarsan belki bir baba oğluna alır ama çok düşük ihtimal 29jant zaten.2000 Civarına gider en kötü ihtimal siz 2.5dan koyun.

Geri