Neler Yeni

🔥İndirim Bissell 3001N AIR220 3'lü Filtreleme Özellikli Hava Temizleyici 2.750TL

pxnouma

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
206
İsim
Numan Ceylan
Klima filtreleri varken bu gerekli mi sizce? Alınır mı?

ramcoloji

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
252
İsim
RAMAZAN PANCAREKEN
Bende geçen aylarda bi fiyatlar bandında bikaç seçenek arasında kalmıştım. Xiaomi 4 lite aldım. Başka bir konuda yaptığım yorumun aynısını yazayım tekrar:

Odamda sigara içiyorum ve cok toz birikiyordu. Asıl alma amacım oydu.
Deneyimlerim şu şekilde:
-Öncelikle kesinlikle odanızda bir dağ esintisi, mis gibi bir hava YARATMIYOR.
-Sigara dumanını çektiği doğru ama sigaranın o kötü kokusu her türlü siniyor eşyalara ve odaya.
-Toz konusunda neredeyse hiç bir değişiklik gözlemlemedim. Gözün görmediği küçük şeyleri cekiyor illakı ama zerre toz kalmayacak umuduyla alan varsa hiç bulaşmasın.
-Oyun oynarken sigara içince en hızlı çalışma devrinde oyunun sesini duyamıyorum sesi açmak zorunda kalıyorum (kulaklık kullanmıyorum). O yüzden en yüksek hızda ses rahatsız edici.
-Odayı nemlendirmiyor. Hatta yüksek fan hızında hafif bir serinlik hissediyorsunuz fandan dolayı.
-Yemek kokularını da algılamıyor. Havasız kalmış ortamlarda oluşan ağır kokuyu tamamen yok etmese de büyük bir kısmını absorbe edebiliyor. Mis gibi bir hava OLMUYOR ama o ağır kokuyu azaltıyor. Mesela temiz olmadığından emin olduğum bir odaya cihazı koyduğumda kendi göstergesi çok temiz hava olarak gösteriyor ama ben yinede manuel olarak en yüksek hızda 1 saat filan calıstırıyorum.
-Alerjik durumları test edemedim. Bunu takan çok rahat uyudum mükemmel uyudum diyor yorumlarda ama bende uyku düzeni bozukluğu olduğu için etkisini hissemedim.

Genel olarak alınmaz demiyorum ama etkilerini merak edenler böyle uygun fiyatlı ürünlerle deneyim yaşayabilir. Sigara konusunda iyi ki var diyorum kokuyu tamamen yok etmese de. Ama diğer konularda sanki olmasa da olur gibi.

Ben ekstra olarak elektrostatik elyaf pamuk aldım. 1 aylık kullanım sonucunda soldaki sigara dumanından ve tozdan bu hale gelmiş.

1716537939714.jpeg

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,011,417
Üyeler
160,245
Son üye
meowiyav
Top Bottom