❌İndirim Bitti! 🔥 BitFenix Nova Mesh SE White Purple Bilgisayar Kasası 🔥 999 TL 🔥 4 Adet ARGB Fan Fiyatına Kasa !

Bir arkadaşa sistem toplarken kullanmıştım güzel kasa kontrolcüsü var hava akımı iyi lakin asus dual 6700xt ucu ucuna sığıyor ayrıca 240mm sıvı soğutma takılınca üst kısma ancak gskill kenarları kıvrımlı ramleri(model ismi aklıma gelmedi) fanları ucu ucuna sıyırıyor .

göt kadar kasa yapmıslar 4070 3 fanlı nasıl sıgacak buna , diger kasada 3070 var ondada 3 fan var

Kaç adet fan var anlamadım

Arkadaşlar bu kasaya çok ihtiyacım var, yarın iş mesaisi olduğu için gidip almam çok zor, Acıbadem şubesinden alacak biri varsa eğer benimle iletişime geçebilir mi yardımlaşalım

Gamepower Mythril yerine alınır mı? Alınırsa üst kısmına 240 mm radyatör sığar mı? Gamepower Mythril e sığmıyor ve sirkülasyon sorunu var gibi kasamda o yüzden değişmeyi planlıyorum

Gamepower Mythril yerine alınır mı? Alınırsa üst kısmına 240 mm radyatör sığar mı? Gamepower Mythril e sığmıyor ve sirkülasyon sorunu var gibi kasamda o yüzden değişmeyi planlıyorum
Alınır .

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,459
Üyeler
184,628
Son üye
EbubekirTaşdemir
Geri