Neler Yeni

Bitirmelik oyun arıyorum düşük sistem.

Can801

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Can
Merhaba arkadaşlar,
Neredeyse bir kaç strateji oyunu ile CNC, Red alert ve aksiyon hack and slash oyunu devil may cry bitirmişliğim vardır. Oynayamadığım bir kaç oyun var. Witcher serisi, Mafia serisi ve Fallout serisi önerir misiniz? Falloutu sevemedim cephane sıkıntısından.

Can801

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Can
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam sistem özelliklerin nelerdir
Sistemim dandik yine de yazayım.

Intel Celeron N2840 2.16 Ghz Çift çekirdek
4 GB RAM
Intel HD Graphics 1 GB

Skyrim gibi içine çeken oyun arıyorum. Skyrim e tekrar başlamak istiyorum ama buglar can sıkıyor.

denizk44

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
deniz koluaçık
arkadaş mafia oynamış zaten ama sana önerebileceğim bilgisayarın kaldıracağı oyun just cause 2 olur ben ilk oynadığımda çok hoşuma gitmişti sende bir dene istersen

denizk44

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
deniz koluaçık
oyun steamde 11 dolar ama gerek yok hocam torrent indir gitsin

Can801

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Can
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
arkadaş mafia oynamış zaten ama sana önerebileceğim bilgisayarın kaldıracağı oyun just cause 2 olur ben ilk oynadığımda çok hoşuma gitmişti sende bir dene istersen
Yoo oynamadım kim diyor yarım bıraktım. Just cause güzel oyundur.

denizk44

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
deniz koluaçık
Mafia 1 de kontrol sorunu vardı başta adamlar kovalıyor ben ölüyorum. 2. oyunda silah indirme bugu var sevemedim mafia serisini.
pardon ben yanlış okumuşum mafia serisni oynadın sandım. Hocam mafia 2 nasıl bir bug var anlamadım 6 7 kere bitirmişimdir o oyunu bir kere bugla karşılaşmadım kesin oyna mafia 2

AtiIIa

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
20,545
İsim
Atilla
İlgilendiği Kategoriler
Oyun
Fallout un olayı biraz da mermi sıkıntısı çekmek. Call of duty gibi sınırsız mermi olsa aynı tadı vermez ama istersen modlarda artırabilirsin mermi sayısını.

Top Bottom