!Mustafa
80+ Bronze
Dahası
Benimki ama tam sayılmaz TurkTelekom abi 4 upload yapti16/1 paketi olupta iyi görüntü veren firma mı var?
Benimki ama tam sayılmaz TurkTelekom abi 4 upload yapti16/1 paketi olupta iyi görüntü veren firma mı var?
Bir amaç vardır bedava bu devirde babam bile almıyor bana git kendin al diyor.Kalıcı olarak değil hocam, kendileri ise diğer operatörlere izin veriyor. Discord sunucularına girip sordum, "Bonkörlüğümüz. " dediler.
Witcher serisi dahil bir sürü oyunu ücretsiz almak ister misiniz? İleride RDR 2 de gelebilir.
GIBIRNET, bu imkanı sunuyor. Üyesi olmasanız bile bedava oyunlardan yararlanabiliyorsunuz!
Reklam amaçlı değildir, tüm herkesin bu fırsattan yararlanabilmesi için paylaşıyorum. Çök Esma çök!
GIBIRNET Oyun Ağı kodu: c41fc56e031a7ad0
Hangi oyunların lisanslarını satın almalıyız?
Merhabalar, Sizler de Steam'den ticari lisans ile satın aldığımız oyunlara erişmek ve ücretsiz olarak kullanmak istiyorsanız videomuzdaki adımları takip ede...forum.gibir.net.tr
Bu etkinlik süreli mi hep olucak mı?Witcher serisi dahil bir sürü oyunu ücretsiz almak ister misiniz? İleride RDR 2 de gelebilir.
GIBIRNET, bu imkanı sunuyor. Üyesi olmasanız bile bedava oyunlardan yararlanabiliyorsunuz!
Reklam amaçlı değildir, tüm herkesin bu fırsattan yararlanabilmesi için paylaşıyorum. Çök Esma çök!
GIBIRNET Oyun Ağı kodu: c41fc56e031a7ad0
Hangi oyunların lisanslarını satın almalıyız?
Merhabalar, Sizler de Steam'den ticari lisans ile satın aldığımız oyunlara erişmek ve ücretsiz olarak kullanmak istiyorsanız videomuzdaki adımları takip ede...forum.gibir.net.tr
Herhangi bir ücret istemiyorlar, tamamen ücretsiz.İlerleyen zamanlarda gelen oyunlardan faydalanabiliyor muyuz yoksa aylık üyelik tarzı bişey istiyor mu?
Ve sınırsız bir şekilde kullanıma açık mı?Herhangi bir ücret istemiyorlar, tamamen ücretsiz.
Şu anlık öyle gözüküyor.Ve sınırsız bir şekilde kullanıma açık mı?
Yaklaşık 10-15 dakika sürüyor gelmesi, yoğunluktan dolayı sanırım.Olmuyor, sağda yazı çıkıyor evete basıyorum bekliyorum olmuyor
Videoda 10 saniyede gelmişti ondan merak ettim bekliyorum, bilgilendireceğim sizi de.Yaklaşık 10-15 dakika sürüyor gelmesi, yoğunluktan dolayı sanırım.