Neler Yeni

"Biz devletten bir şey görmedik"

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Kuzenimin okuduğu üniversitesinin öğrenci grubundan bir kız öğrencinin mesajı:
"Arkadaşlar siz yardım gönderiyorsunuz iyi hoş ama biz devletten bir şey görmedik. Hiç yardım ulaşmadı buraya."

Megan

80+ Silver
Çoğu yere yardım çok geç ulaştı ama düşününce gerçekten büyük çaresizlik var. 10 ilde çok büyük yıkımlar gerçekleşti. Her ilde o kadar ilçe var. Yani 100 binlik ekip olsa bile yetmiyor. Ama şu an çoğu yere yiyecek, kıyafet, çadır ulaştı. Bazı yerlerde arama kurtarma yetersiz ama dediğim gibi bazı ilçeler tamamen çökmüş durumda Allah yardımcıları olsun

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
"Arkadaşlar siz yardım gönderiyorsunuz iyi hoş ama biz devletten bir şey görmedik. Hiç yardım ulaşmadı buraya."
Bir taraf diyor yardım yok bir taraf diyor deprem yıkıcılığı çok olduğundan şok hakim birisi diyor nerede birisi diyor durumlar zor.
Artık kafam çorba oldu kim doğru kim yanlış?
Kimseye haksız diyemiyorum haklı diyemiyorum.
Allah yardımcımız olsun tek diyeceğim

123kral14

80+ Silver
bu ne kadar saçma bir konu ya allah ım

• Beğen
Reaksiyonlar: Shaw

Felistigris

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
405
İsim
mahmut
baştan aşagı tek sorumlu var o da yetkiyi elinde tutan zat.
depremin ilk dakikasında asker fa olmalıydı kızılay faal olmalıydı.
koordine olamadılar afaddan emir beklediler ancak deprem geniş bir alanda etkili oldugu için kopukluklar yaşandı.
türksat uydusu yeter deyio starlink teklifini reddettiler.
hataya yardim ekipleri çok geç geldı.
devlet devlet olsa zaten bu duruma düşmezdi insanlar yıkılan tonla yeni bina var hani bunun denetimi hani bunun yönetmeliği

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Bir taraf diyor yardım yok bir taraf diyor deprem yıkıcılığı çok olduğundan şok hakim birisi diyor nerede birisi diyor durumlar zor.
Artık kafam çorba oldu kim doğru kim yanlış?
Kimseye haksız diyemiyorum haklı diyemiyorum.
Allah yardımcımız olsun tek diyeceğim
Aynı kafa durumundayım.

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
Afet bölgesindeyim. Gaziantep için konuşmak gerekirse şehir merkezi çok ağır hasar almasa bile ilk gün hiç bir yardım ulaşamadı. Tüm yardımlar 2.gün ulaşmaya başladı. Bunun yanı sıra sağlam binalardaki kritik iş yerleri de yeniden faaliyet göstermeye başladığı için şehir merkezinde durum biraz daha iyileşti ama çevre ilçelerde ve köylerde çok büyük yıkım var. Ancak Hatay, Maraş gibi neredeyse tamamen yıkılan illerde yardımın ulaşması çok zor. Bir çok şehirlerarası yolda yıkıldı.

Son düzenleme:

e_mir

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Hatayın merkezi Antakyadan bildiriyorum. 3. Gün yardım tırları gelmeye başladı. Kurulan toplanma alanları şehrin merkezinden çok uzak bir yerde. Halkımız birbirini destekliyor. Sağlam bina sayısı bir elin parmaklarını geçmiyor. Çok kötü bir halde ve hala enkaz altında binlerce , ailesine ulaşamayan binlerce insan var....

cicibebe

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,780
İsim
Enes Tutar
Bence yardımın ulaşmaması tamamen ihmal sonucu. Depremin büyüğü küçüğü farketmez şehirler arası asfalt yollar hep hasar alır. Devlet bunu biliyor, deprem bu coğrafyanın bir gerçeği. Ama yeteri kadar önem gösterilmiyor. Benzer bir deprem Marmara gibi bir bölgede olsa nasıl şehirlere girecekler? Yardımın ulaşmama sebebi devletin teknolojik yetersizliği, bunu her alanda görebilirsiniz.

• Muhteşem
Reaksiyonlar: cici
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,976
Üyeler
164,936
Son üye
ARDA0618
Top Bottom