Neler Yeni

bkmkitap.com Hizmeti kaliteli mi ?

DOKTOR🥼

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,015
İsim
Resad
Instagram
resad.sadiqov29
Steam
Authority6655

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Güvenilir kitap alacaksam oradan alırım. Tek olumsuz yanları stoklarında olmayan ürünleri satıyorlar. Sen sipariş veriyorsun. Yayımevinden tedarik bekliyorlar. Daha sonra kargoluyorlar. MNG Kargo ile çalıştıklarını görünce bir nebze yumuşadım. Sipariş ekranında PTT ve MNG arasından seçim yapabilirsin. MNG yi seç.

İsmail Aslan

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,747
İsim
İsmail aslan
İlgilendiği Kategoriler
Monitör , ekran kartı
Steam
irexaTR
Reddit
İsmailAslanx
Güvenilir bir site kesinlikle.
Kitap gelme süresi de kitaba göre değişiyor. Ellerinde varsa hemen bir kaç güne gelir. Yoksa da çabuk tedarik etmeye çalışırlar.
Hocam ellerinde yoksa stok yok yazar mı ? Aldığım ürünlerin hiçbirinde stok yok yazmıyorda.

Birde MNG kargo mu,kargoist mi yoksa PTT kargo mu ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Güvenilir kitap alacaksam oradan alırım. Tek olumsuz yanları stoklarında olmayan ürünleri satıyorlar. Sen sipariş veriyorsun. Yayımevinden tedarik bekliyorlar. Daha sonra kargoluyorlar. MNG Kargo ile çalıştıklarını görünce bir nebze yumuşadım. Sipariş ekranında PTT ve MNG arasından seçim yapabilirsin. MNG yi seç.
Siparişi geçiyorum.

Ekran kartı

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
303
İsim
Ekrem taha polat
Sitenin güvenilirliği sorgulanmaz Bursa'da birçok yerleri var ne kadar hızlı geleceği değişir

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,135
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
Hocam ellerinde yoksa stok yok yazar mı ? Aldığım ürünlerin hiçbirinde stok yok yazmıyorda.

Birde MNG kargo mu,kargoist mi yoksa PTT kargo mu ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Siparişi geçiyorum.
Stok yazmaz da adamları ararsın ne durumda olduğunu sorarsın yani anca öyle.
Hangi kargo şirketinin iyi olup olmaması da yaşadığımız yere göre değişiyor. Mng yi seç ya da ptt yi seç demek saçma. Sen önceden hangisinden memnunsan onu seç.

Top Bottom