beyler şu denuvo koruması yüzünden ortak kullanımlı hesaplar kötü çalışıyo sanırım düzgün hesap satıldığını bildiğiniz bir site varsa söyler misiniz
1500 e ne yiyosun dışarıda senbu oyunada 1.500 tl verilir dışarda yemek parası
Oyun popüler olduğu için adamlar satabildiğine satıyor oyunu 4-5 kişi ortaklaşa almak en mantıklısı hesap satan adamlar seni değil cebini düşünür zaten o para ona geçtikten sonra hem cevap verme süresi uzar hem de çok takmaz tekrar dene falan der ben aldım denuvo yu atlattım ama adam kaç kişiye satmışsa hesabı ha bire atıyordu girilmiyordu oyuna girdim 4-5 boss da adam oyunu gizledi oyun tekrar denuvo hatası yiyince ben de oyunu sildim tavsiyem ortaklaşa alman veya 1-2 ay beklemen daha rahat oynamak içinbeyler şu denuvo koruması yüzünden ortak kullanımlı hesaplar kötü çalışıyo sanırım düzgün hesap satıldığını bildiğiniz bir site varsa söyler misiniz
arkadaşın vs. varsa birlikte alın bence hiç uğraşma sağda solda gerçekten güzel oyun ben de o şekilde almayı düşünüyorum.beyler şu denuvo koruması yüzünden ortak kullanımlı hesaplar kötü çalışıyo sanırım düzgün hesap satıldığını bildiğiniz bir site varsa söyler misiniz
dilber dudağı1500 e ne yiyosun dışarıda sen
1500 liraya ben 1 hafta yemek yiyom sen nerde yiyonbu oyunada 1.500 tl verilir dışarda yemek parası