Neler Yeni

Yardım Black myth wukong ortak kullanım

ege_onall

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
585
İsim
ege
beyler şu denuvo koruması yüzünden ortak kullanımlı hesaplar kötü çalışıyo sanırım düzgün hesap satıldığını bildiğiniz bir site varsa söyler misiniz

Carlo

80+ Silver
En İyi Cevap
1
beyler şu denuvo koruması yüzünden ortak kullanımlı hesaplar kötü çalışıyo sanırım düzgün hesap satıldığını bildiğiniz bir site varsa söyler misiniz

Hesap yüzünden olmayabilir. Oyunun düzgün çalışması için sistem dilinin İngilizce yapılması gerekiyormuş.

oktayxkaya

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
973
İsim
Oktay
İlgilendiği Kategoriler
PC ve Telefon

EmreErkanAydın

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
655
İsim
Emre Erkan Aydın
Oyun popüler olduğu için adamlar satabildiğine satıyor oyunu 4-5 kişi ortaklaşa almak en mantıklısı hesap satan adamlar seni değil cebini düşünür zaten o para ona geçtikten sonra hem cevap verme süresi uzar hem de çok takmaz tekrar dene falan der ben aldım denuvo yu atlattım ama adam kaç kişiye satmışsa hesabı ha bire atıyordu girilmiyordu oyuna girdim 4-5 boss da adam oyunu gizledi oyun tekrar denuvo hatası yiyince ben de oyunu sildim tavsiyem ortaklaşa alman veya 1-2 ay beklemen daha rahat oynamak için

Dahası  
Reaksiyon skoru
120
İsim
Arif güngör
arkadaşın vs. varsa birlikte alın bence hiç uğraşma sağda solda gerçekten güzel oyun ben de o şekilde almayı düşünüyorum.

ege_onall

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
585
İsim
ege
anladım dayılar sağolun denuvoyu geçemedim hala ya birinden daha aldım da allahtan hatanın ssi atınca parayı geri veriyolar :D

WumSi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
YUSUF KAYA
dayı denuvo yüzünden 24 saat bekledim sonra hesaptan çıktım bir daha guard istedim verdi denedim ve oldu şu an oynuyorum

Top Bottom