🔥İndirim Black Myth: Wukong Steam CD Key 1.835 TL

Reaksiyon skoru
22
Core Keeper da ki gibi yine Steam'den çok daha uygun, hatta şu ana kadar bulduğum en uygun fiyat.

edit: Steam bazlı en uygun fiyat.

ben bırakalı 8 ay oluyor komple zararına sildim. zaten zamanında çoğunu iyi fiyattan aldım. epic gameste beleş oyun kovalıyorum ve mutluyum
Bende hep ekliyorum Epic'teki bedavaları da Steamle doğup büyüdük bi de öyle bak :cry:

Garantibbvanın yeni müşterilere verdiği 350tllik vodafone indirimiyle 10 dolarını ordan alıp geri kalanını akbank kartla ödersek(eğer kampanyalar devam ediyorsa) 850tlye yakın indirim sağlıyoruz dostlar.

Garantibbvanın yeni müşterilere verdiği 350tllik vodafone indirimiyle 10 dolarını ordan alıp geri kalanını akbank kartla ödersek(eğer kampanyalar devam ediyorsa) 850tlye yakın indirim sağlıyoruz dostlar.
Kafam karıştı hocam o.O2

Kafam karıştı hocam o.O2
Akbank kartla yapılan oyun alışverişinin yüzde 50si geri veriliyordu sanırım. Garanti ise vodafone yanımda için 350tllik kod veriyordu en son, alışveriş kısmından steam cüzdan kodu alırsan 10 dolarlık neredeyse bedavaya geliyor. Vodafone premium da aylık 100 tl veriyor onla da steamdan dolar depoluyorum aylık. O da 70 tl gibi bir kazanç sağlıyor hocam biraz uğraştırıcı ama daha uyguna alıyoruz işte.

Geri