darkVE
80+
O kağıtta, arka kısmında bir site linki vermesi lazım, oraya gireceksin. Bekle ben kendi kağıdımdaki linki atayım, öyle dene.Kağıtta yazan kod, sadece 7.1 etkinleştirilmek için yapılmış bir sürücünün aktifleştirme kodu.
Az önce söylediğim gibi sadece 7.1 için yapılmış yazılım. Açmak gereksiz daha da boğuk yapıyor oyunda ayak sesi bile kasamazsın bu boğuklukla.. Çöp 700 liraO kağıtta, arka kısmında bir site linki vermesi lazım, oraya gireceksin. Bekle ben kendi kağıdımdaki linki atayım, öyle dene.
Mesaj otomatik birleştirildi:
razer.com/7.1-surround-sound @darkVE
Buraya gir, uygulamayı indir, uygulamada Razer hesabın ile oturum aç, kağıttaki etkinleştirme kodunu gir.
Konuyu çözdüğünüzü fark etmedim, şimdi anladım. Maalesef kulaklık benim de beklediğim performansı vermedi, üstelik ilk birkaç hafta mikrofonunu bile kullanamamıştım. Sonra kendiliğinden mikrofon sorunu da düzelmişti. Birkaç aylık kullanım sonrasında da sol taraftaki sesler şiddetli geldiğinde cızırtı yapmaya başladı. İade etme hakkım olmadığı için ben de mecburen öyle kullanıyorum. Ama yine de çok çok kötü değil ses kasması, ben DA fırsatlarında 400TL'ye almıştım, bu fiyat için de kabul edilebilir gelmişti bana.Az önce söylediğim gibi sadece 7.1 için yapılmış yazılım. Açmak gereksiz daha da boğuk yapıyor oyunda ayak sesi bile kasamazsın bu boğuklukla.. Çöp 700 lira
Konunun çözüldü gözükmesinin sebebi ortada sorun yok, ben arızalı sanıyordum fakat kulaklığın kalitesi buymuş. Forumların ve sosyal medyanın kurbanı olduk. "Şöyle güzel, böyle kaliteli, bu fiyata bundan iyisi yok" misali.. Kulaklığın tek başarılı olduğu nokta ses yalıtımı ve mikrofonu.Konuyu çözdüğünüzü fark etmedim, şimdi anladım. Maalesef kulaklık benim de beklediğim performansı vermedi, üstelik ilk birkaç hafta mikrofonunu bile kullanamamıştım. Sonra kendiliğinden mikrofon sorunu da düzelmişti. Birkaç aylık kullanım sonrasında da sol taraftaki sesler şiddetli geldiğinde cızırtı yapmaya başladı. İade etme hakkım olmadığı için ben de mecburen öyle kullanıyorum. Ama yine de çok çok kötü değil ses kasması, ben DA fırsatlarında 400TL'ye almıştım, bu fiyat için de kabul edilebilir gelmişti bana.