B BlackVor1 80+ Katılım 21 Mayıs 2020 Mesajlar 206 Dahası Reaksiyon skoru 58 İsim Mehmet Arık 1 Kasım 2020 #1 Arkadaşlar oyun epic games te bedava idi bende indirdim ama türkçe yama yapamıyorum yamayı indirdim ama hangi klasöre koyucağımı bilemiyorum yardımcı olursanız sevinirim.
Arkadaşlar oyun epic games te bedava idi bende indirdim ama türkçe yama yapamıyorum yamayı indirdim ama hangi klasöre koyucağımı bilemiyorum yardımcı olursanız sevinirim.
cLarq 80+ Gold Katılım 20 Temmuz 2020 Mesajlar 9,499 En İyi Cevap 3 1 Kasım 2020 #2 Ekran kartını halledeyim oynayacağım ilk oyun.
B BlackVor1 80+ Katılım 21 Mayıs 2020 Mesajlar 206 Dahası Reaksiyon skoru 58 İsim Mehmet Arık 1 Kasım 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 cLarq yazmış: Ekran kartını halledeyim oynayacağım ilk oyun. Devamı için tıklayın... Hocam umarım oynarsın ama nasıl yapılıyor bi söyle
cLarq yazmış: Ekran kartını halledeyim oynayacağım ilk oyun. Devamı için tıklayın... Hocam umarım oynarsın ama nasıl yapılıyor bi söyle
cLarq 80+ Gold Katılım 20 Temmuz 2020 Mesajlar 9,499 En İyi Cevap 3 1 Kasım 2020 #4 BlackVor1 yazmış: Hocam umarım oynarsın ama nasıl yapılıyor bi söyle Devamı için tıklayın... Tr yamalı değil steamdan indirim oynucam. Konusu baya hosuma giden bir hikaye ve film dir.
BlackVor1 yazmış: Hocam umarım oynarsın ama nasıl yapılıyor bi söyle Devamı için tıklayın... Tr yamalı değil steamdan indirim oynucam. Konusu baya hosuma giden bir hikaye ve film dir.