Neler Yeni

Rehber Blender BMW testi nasıl yapılır?

İnternette hiçbir yerde nasıl yapıldığına dair bir konu göremedim, kendim yapmaya çalışırken epey zorlanmıştım ancak inanılmaz basitmiş. Paylaşmak istedim.

Blender BMW genelde işlemci incelemelerinde bulunan bir test. Herhangi bir işlemci incelemesinde Blender BMW testi görebilirsiniz.

Buradan Blender'ı indirin.

Daha sonra buradan Car Demo olanı indirin.

1625254791205.png

Açılan dosyanın içerisinde CPU blend yazanı masaüstüne sürükleyip çalıştırın.

BMW.png

Daha sonra sol üstteki ''Render'' sekmesine tıklayıp ''Render Image'' tuşuna tıklayın. Test başlayacaktır. Test sırasında HWiNFO'yu açık bırakıp sıcaklık değerlerinizi kontrol etmenizi öneririm, epey kuvvetli bir uygulama. Stok soğutucuyla veya zayıf bir soğutucuyla deniyorsanız sıcaklık değerleriniz yükseldiğinde render sekmesini kapatınca duruyor.

HWiNFO indirme linki;

1625254823582.png

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,560
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack
Güzel konu olmuş hocam elinize sağlık.

TahaCel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,627
İsim
Taha yücel
İnternette hiçbir yerde nasıl yapıldığına dair bir konu göremedim, kendim yapmaya çalışırken epey zorlanmıştım ancak inanılmaz basitmiş. Paylaşmak istedim.

Blender BMW genelde işlemci incelemelerinde bulunan bir test. Herhangi bir işlemci incelemesinde Blender BMW testi görebilirsiniz.

Buradan Blender'ı indirin.

Daha sonra buradan Car Demo olanı indirin.

Alıntıyı görüntüle

Açılan dosyanın içerisinde CPU blend yazanı masaüstüne sürükleyip çalıştırın.

BMW.png

Daha sonra sol üstteki ''Render'' sekmesine tıklayıp ''Render Image'' tuşuna tıklayın. Test başlayacaktır. Test sırasında HWiNFO'yu açık bırakıp sıcaklık değerlerinizi kontrol etmenizi öneririm, epey kuvvetli bir uygulama. Stok soğutucuyla veya zayıf bir soğutucuyla deniyorsanız sıcaklık değerleriniz yükseldiğinde render sekmesini kapatınca duruyor.

HWiNFO indirme linki;

Alıntıyı görüntüle
Blender yazmissin bende ne oldunu bilmiyom mutfaktaki blender sandim ne alakasi var diyom bmw ile bunun

LowRPM

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
736
İsim
Enes Ersoy
Mercedes olanı yok mu reis

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular