soilobi
80+
hayırlı olsun hocamhopi koduyla 360 a aldım
hayırlı olsun hocamhopi koduyla 360 a aldım
iyi mi? kötümü yani kulaklıklardan fazla anlamıyorumBu fiyata anca Gamepower alırsın
İyi kulaklık dostum alacaksan kaçırmaiyi mi? kötümü yani kulaklıklardan fazla anlamıyorum
Evet gamepower pek önerilmiyor bu daha iyi olması lazımiyi mi? kötümü yani kulaklıklardan fazla anlamıyorum
Gamepawer Ranger var süper ürün neyi önerilmiyor? 2.5 yıldır kullanıyorumEvet gamepower pek önerilmiyor bu daha iyi olması lazım
İyi dayanmış bir süre sonra pedler soyuluyordaGamepawer Ranger var süper ürün neyi önerilmiyor? 2.5 yıldır kullanıyorum
Al kankahopi koduda aldım ozaman sipariş veriyorum primede var 13 eylülde gelirmiş
bloody markasiyla gamepowerin karsilastirilmasi hosuma gitmiyo 7sene once aldigim kulaklik klavye mikrofon hala tertemiz calisiyor.Gamepawer Ranger var süper ürün neyi önerilmiyor? 2.5 yıldır kullanıyorum
Niye gitmiyor acaba? Merak ettimbloody markasiyla gamepowerin karsilastirilmasi hosuma gitmiyo 7sene once aldigim kulaklik klavye mikrofon hala tertemiz calisiyor.
çoğu ürünü dandik bir firma ile bloody karşılaştırılamazNiye gitmiyor acaba? Merak ettim
Hm şahsen ben kullandığım Ranger modelinden gayet memnunum diğer alt modellerini kullanmadım ama çeşitli marka kulaklık kullandım en memnun kaldığım kulaklık Ranger olduçoğu ürünü dandik bir firma ile bloody karşılaştırılamaz