Neler Yeni

Blue Switch'li ve Bilek Destekli Klavye Önerisi

Muazed

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
502
İsim
Muaz IŞIK
Bütçe
250
Merhaba dostlar 250₺ civarında blue switch'li ve bilek destekli klavye arıyorum. Tavsiyesi olan var mı?
Sesi şu şekilde olursa süper olur.

Gripen

80+ Platinum
En İyi Cevap
7

MüslümGürses

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Merhaba dostlar 250₺ civarında blue switch'li ve bilek destekli klavye arıyorum. Tavsiyesi olan var mı?
Kupon ile 240 a geliyor bilek desteği şart değilse bir de bu fiyata zor gibi

LenKys

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,594
İsim
Osman Trifilli
Instagram
trifilli_osman
kanka eğer çok acelen yok ise bütçeni 400 civarina getir daha kaliteli bir ürün al derim uygun mekanik klavyelerin bazılarının tuşları çıkıyor (bu olay yüksek fiyatlı klavyedede oluyor ama nadir ve sorunlu modellerde oluyor)
Mesaj otomatik birleştirildi:

kanka eğer çok acelen yok ise bütçeni 400 civarina getir daha kaliteli bir ürün al derim uygun mekanik klavyelerin bazılarının tuşları çıkıyor (bu olay yüksek fiyatlı klavyedede oluyor ama nadir ve sorunlu modellerde oluyor)
eğer imkanın yoksa şunu önericem ama sorunlu olabilir kullanmış ve deneyimi olan birisi de onaylarsa alabilirsin

Mr Yazıcı

80+ Bronze
Gamepower ogre rgb/rainbow olabilir

Muazed

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
502
İsim
Muaz IŞIK
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hepsiburada'da gezerken şuna rastladım. Sizce alınır mı fiyatı baya iyi gibi geldi. Birde babamın hesabından 50₺'lik kupon var. 150₺ ye gelicek. Mekanik değil ama MSI olması biraz güven veriyor. Bazı kullanıcılar shift ve ctrl tuşlarının çok sert olduğunu söylemiş. Kullanan varsa yardımcı olabilir mi?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,010,229
Üyeler
160,051
Son üye
eolian
Top Bottom