Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Blue Yeti Usb Mikrofon 1880+Kargo Prime Ozel

Dahası  
Reaksiyon skoru
112
İsim
Furkan Ekici

ardaaq

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
76
İsim
arda bayram
sorum var şimdi bunun göndericisi amazon germany vergisi 500 tl felan ben bunu amazonun almanyasından almanyadaki halama sipariş versem vergi çıkmaz diye düşündüm ama amazon almanya da yok ürün

Dahası  
Reaksiyon skoru
112
İsim
Furkan Ekici
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
sorum var şimdi bunun göndericisi amazon germany vergisi 500 TL felan ben bunu amazonun almanyasından almanyadaki halama sipariş versem vergi çıkmaz diye düşündüm ama amazon almanya da yok ürün
vergi dahil fiyati suanki fiyat sadece kargo ucreti odeyeceksin
Mesaj otomatik birleştirildi:

sorum var şimdi bunun göndericisi amazon germany vergisi 500 TL felan ben bunu amazonun almanyasından almanyadaki halama sipariş versem vergi çıkmaz diye düşündüm ama amazon almanya da yok ürün
halanin kendi adresine vermesi gerek siparisi vergi veremek istemiyorsan ama sana getirirken kutusunu filan getiremiyor diye biliyorum

beyaz modeli var

ardaaq

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
76
İsim
arda bayram

halanin kendi adresine vermesi gerek siparisi vergi veremek istemiyorsan ama sana getirirken kutusunu filan getiremiyor diye biliyoruma
amazonun almanya sitesinde bu fiyata yok stockta yok hatta vergi ödememeye çalışıyorum trden almanya adresini girerek mi alacağım

1665495128994.png
şu 600 tl lik vergi olmasa alacağım hemen

halanin kendi adresine vermesi gerek siparisi vergi veremek istemiyorsan ama sana getirirken kutusunu filan getiremiyor diye biliyorum

beyaz modeli var
1665495177140.png
olay 1300 tl ye alıp 600 tl vergi ödememek neden 2250 vereyim

Dahası  
Reaksiyon skoru
112
İsim
Furkan Ekici
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
amazonun almanya sitesinde bu fiyata yok stockta yok hatta vergi ödememeye çalışıyorum trden almanya adresini girerek mi alacağım
1665495165691.png

teslimat adresi olarak almanyadaki halanin adresini verirsen almanya icinde siparis verebilirsin ancak euro kuru yuksek oldugu icin suan amazon turkiye uzerinden siparis gecmen daha mantikli

stok mevcut alacaksan bak

Son düzenleme:

hsnztrk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
458
İsim
Hasan Öztürk

Alıntıyı görüntüleşu 600 TL lik vergi olmasa alacağım hemen

Alıntıyı görüntüleolay 1300 TL ye alıp 600 TL vergi ödememek neden 2250 vereyim

amazon.de sitesinde de stok var. Hatta 79.37 euro. https://www.amazon.de/dp/B00N1YPXW2...uPWNsaWNrUmVkaXJlY3QmZG9Ob3RMb2dDbGljaz10cnVl

Bu stoğu görebilmen için önce amazon.de sitesinde sol üst köşede ALICI kısmına bir tane uyduruktan Almanya posta kodu gir ve bak. Stokları göreceksin. Ya da direkt olarak üyeliğine Hala'nın Almanya adresini eksiksiz bir şekilde gir sonra tekrar ALICI kısmından seç ve satın al. Eğer Prime isterse de TR Prime geçerli değil ama Almanya Prime'ını hiç kullanmadığın için bu üyeliğinle 30 gün ücretsiz üyeliği başlatabilirsin. Ondan sonra da kendi kredi kartınla ödemesini yapıp, Almanya'daki halana siparişi geçebilirsin.

Top Bottom