Hayır, olmaz, açabilirsin.açarsam bilgisayarda sıkıntılar olurmu ısınma fln
Anakartın nedir?nasıl açacağım?
Anakartın nedir?
Her anakartta farklı yerde olabilir o ayar.
Anakartının kullanım kılavuzuna baktım ama bulamadım.ASUS PRIME H310M-K R2.0 Intel H310 Socket 8.-9.Nesil 1151 DDR4 2666MHz Anakart fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
ASUS PRIME H310M-K R2.0 Intel H310 Socket 8.-9.Nesil 1151 DDR4 2666MHz Anakart fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
intel i5 9400f kullanıyorum, son sorum bios a nasıl gireceğimAnakartının kullanım kılavuzuna baktım ama bulamadım.
Advanced Mode'a gir, Advanced sekmesi altında CPU Configuration diye bir ayar varsa onun içerisinde SVM Mode diye görürsün.
Yalnız bu AMD için, Intel olduğu için sende farklılık gösterebilir.
Bulamazsan biraz kurcala BIOS'u.
BIOS'a PC açılırken Delete veya F2 tuşuna ardı ardına basarak girebilirsin.intel i5 9400f kullanıyorum, son sorum bios a nasıl gireceğim
deneyeyim biBIOS'a PC açılırken Delete veya F2 tuşuna ardı ardına basarak girebilirsin.
yaptım galiba, bios tan advanced mode sonra ordan cpu fln yazıyodu ona bastım aşağıya indim orda İntel Virtuizalzm Technology gibi bir şey yazıyordu onu enabled yaptım oldumu?BIOS'a PC açılırken Delete veya F2 tuşuna ardı ardına basarak girebilirsin.