Neler Yeni

Bluetooth Hoparlör tavsiyesi verir misiniz?

Ritim Ustası

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,086
İsim
Mehmet Yılmaz
Merhaba arkadaşlar 100-600 TL arası fiyat performans Bluetooth Hoparlör tavsiyesi verir misiniz? JBL Clip 4 Bluetooth Hoparlör nasıl söylediğim fiyat aralığı dışında bundan daha iyi bir öneriniz yoksa indirime girmesini bekleyip alacağım. Ses olarak her türden müziği dinlediğim için dengeli olmasını isterim tizler kulak tırmalamasın ve basslar da aşırı zayıf olmasın.

Dahası  
Reaksiyon skoru
2,917
İsim
Ertuğrul
İlgilendiği Kategoriler
sim racing, laptop, mouse, klavye
anker soundcore mini 3 pro daha iyi ama fiyatı pahalı geçen gün hepsiburadada 550 tl ye aldım
Mesaj otomatik birleştirildi:

uygulamada eq ayarı falan da var

Ritim Ustası

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,086
İsim
Mehmet Yılmaz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
anker soundcore mini 3 pro daha iyi ama fiyatı pahalı geçen gün hepsiburadada 550 TL ye aldım

Aslında daha üst düzey bir hoparlör alacağım ama ben işte kullanacağım pantolonun kemer bölgesine asılabilecek tarzda bir bluetooth hoparlör arıyorum birde ışıklı olup fazla dikkat çekmesin

Tataer

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
139
İsim
Mehmet Ali
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,917
İsim
Ertuğrul
İlgilendiği Kategoriler
Aslında daha üst düzey bir hoparlör alacağım ama ben işte kullanacağım pantolonun kemer bölgesine asılabilecek tarzda bir bluetooth hoparlör arıyorum
anladım bu cihazların hepsi avuçiçinden daha büyük olduğu ve ağır olduğu için mantıklı mı bilmem ama bass olarak daha düşük frekanslara inmesi ve sesi daha temiz olduğu için önermiştim ankeri. Taşıma konusunda ya da bir yerden asma konusunda jbl gibi ince cihazlar daha iyi olur sizin dediğiniz gibi

Ritim Ustası

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,086
İsim
Mehmet Yılmaz
anker soundcore mini 3 pro daha iyi ama fiyatı pahalı geçen gün hepsiburadada 550 TL ye aldım

Dostum dediğin hoparlörü biraz araştırdım gerçekten de güzel sesi varmış RGB side kapatılabiliyormuş bundan dahi iyisi var mı bunun fiyata göre karşılaştırma videosunda Sony SRS-XB13 ün içinden geçmiş valla hayran kaldım hoparlöre

Dahası  
Reaksiyon skoru
2,917
İsim
Ertuğrul
İlgilendiği Kategoriler
Dostum dediğin hoparlörü biraz araştırdım gerçekten de güzel sesi varmış RGB side kapatılabiliyormuş bundan dahi iyisi var mı bunun fiyata göre karşılaştırma videosunda Sony SRS-XB13 ün içinden geçmiş valla hayran kaldım hoparlöre
Bende çok memnunum bunun dışında bildiğim yok

Ritim Ustası

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,086
İsim
Mehmet Yılmaz
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,917
İsim
Ertuğrul
İlgilendiği Kategoriler
599 a düşmüş sipariş verdim umarım beklentimi karşılar https://www.hepsiburada.com/kampany...de-indirim?filtreler=MainCategory.Id:60004557 burada daha bir çok ürün var hepsini araştırmak uzun sürer doğru tercihi yaptım mı sence?
jbl go2, go3 ve clip 3 ile karşılaştırma şansım oldu hepsinden daha iyi bir tek sony xb13 ile arasında kalmıştım bu ürün daha ucuz diye tercih etmiştim sony bass konusunda bir tık daha iyi gelmişti tizler ve midlerde soundcore mini 3 pro daha iyi geldi bence bu boyutta ve fiyatta rakibi yok

bertoni

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
240
İsim
Ali Soymazoğlu
İlgilendiği Kategoriler
Toplama Pc , Futbol
Steam
https://steamcommunity.com/id/berantoni/
Discord
bertoni#0001
hocam bende jbl go2 var trde ilk alan benim clip 3 de var benim tercihim go2 olurdu ses kalitesi çok iyi pişman olmazsın ayrıca hafif

Ritim Ustası

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,086
İsim
Mehmet Yılmaz
jbl go2, go3 ve clip 3 ile karşılaştırma şansım oldu hepsinden daha iyi bir tek sony xb13 ile arasında kalmıştım bu ürün daha ucuz diye tercih etmiştim sony bass konusunda bir tık daha iyi gelmişti tizler ve midlerde soundcore mini 3 pro daha iyi geldi bence bu boyutta ve fiyatta rakibi yok
Dediğin gibi soundcore mini 3 pro hepsinden daha iyi parçadaki en ufak ayrıntıyı duymak isterim ben bass ağırlıklı olanlarda tizler ve midler hiç belli olmuyor Sony xb13 ve Soundcore mini 3 pro arasındaki vs de bariz belli oluyordu bu

Ritim Ustası

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,086
İsim
Mehmet Yılmaz
Dostum senin bu hoparlördeki ayarların nasıl ben equalizer modundan treble boost daha çok hoşuma gitti ayrıca bass up açık olunca ses kalitesi baya bi artıyor / Custom modunu da denedim custom daha iyi dahada kurcalayarak bu mod da en iyi kaliteye ulaşabiliriz / Dostum bu hoparlör equalizer da dahada çoşuyor hazır modları daha fazla olmalıydı ve equalizer mod da ki gibi kaliteli olmalıydı arada dağlar var hazır ile equalizer arasında

Son düzenleme:

Ritim Ustası

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,086
İsim
Mehmet Yılmaz
Equalizer biraz daha kurcalayacağım en iyi sonuca ulaştığımda paylaşırım burada ama biraz zaman alacak

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,948
Üyeler
161,170
Son üye
ahmetgulduren
Top Bottom