Merhaba arkadaşlar. Kısa ve öz olarak laptop için mini klavye arıyorum üzerinde fn fonksiyonu olmalı .. 50-100 arası nereden alabilirim ikinci eller var ama aşırı zor bulunuyor.
Çok sağol hocam teşekkürler.![]()
Klavye - Kablolu & Bluetooth Klavye Modelleri - A101
Kablolu & bluetooth klavye modelleri yüzlerce farklı seçeneğiyle A101'de. En uygun klavye fiyatları hemen keşfet!www.a101.com.tr
![]()
Piranha 2375 Bluetooth Klavye - A101
Piranha 2375 Bluetooth Klavye ürününü A101 güvencesiyle en uygun fiyata satın almak için hemen tıklayın!www.a101.com.tr
Üstteki 329₺ imiş uyku sersemliği ile 99₺ görmüşüm. Neyse beyaz olan işinizi görür zaten. İyi günlerÇok sağol hocam teşekkürler.
Hocam benim laptop un klavyesi bozuk mini klavye olarak alacam sıkıntı olmaz demi bluetooth var ama kablolu bağlantı da yapıla biliyor mu bunlarda ?Üstteki 329₺ imiş uyku sersemliği ile 99₺ görmüşüm. Neyse beyaz olan işinizi görür zaten. İyi günler
Mesaj otomatik birleştirildi:
Klavye görselleri.
Bildiğim kadarı ile sadece Bluetooth ile çalışıyor. Yani gecikme olabilir. Oyun oynuyorsanız kablolu alın derim. Ama yazı ve döküman için çok hissetmezsiniz gibi.Hocam benim laptop un klavyesi bozuk mini klavye olarak alacam sıkıntı olmaz demi bluetooth var ama kablolu bağlantı da yapıla biliyor mu bunlarda ?
10 yıllık laptop olduğu için satıcam aslında bozuk klavyeli kimse almaz o yüzden böyle hoş mini klavye arıyorum ki yanında göze batmasın. dell laptop n5050 8 gb ram inside modeli bayağa eski işlemci i3 bilmem ne o da 3 nesiller den kalma sanırım tam modelini hatırlamıyorum. öyle bir tane ssd taktım 120 gb lık dvd yerine 500gb hdd kızakla değiştirdim en azından içinden 200 lira kar yapıyım. 1500 satarım diye düşünüyorum.Bildiğim kadarı ile sadece Bluetooth ile çalışıyor. Yani gecikme olabilir. Oyun oynuyorsanız kablolu alın derim. Ama yazı ve döküman için çok hissetmezsiniz gibi.
Klavyesini yaptır. Bilgisayarcılardan başka laptopların klavyesi olmaz mı ki?10 yıllık laptop olduğu için satıcam aslında bozuk klavyeli kimse almaz o yüzden böyle hoş mini klavye arıyorum ki yanında göze batmasın. dell laptop n5050 8 gb ram inside modeli bayağa eski işlemci i3 bilmem ne o da 3 nesiller den kalma sanırım tam modelini hatırlamıyorum. öyle bir tane ssd taktım 120 gb lık dvd yerine 500gb hdd kızakla değiştirdim en azından içinden 200 lira kar yapıyım. 1500 satarım diye düşünüyorum.
O yüzden o topa girmedimKlavyesini yaptır. Bilgisayarcılardan başka laptopların klavyesi olmaz mı ki?
![]()
Dell n5050 klavye - GittiGidiyor
Dell n5050 klavye GittiGidiyor'da! dell n5050 klavye modelleri, dell n5050 klavye özellikleri ve markaları en uygun fiyatları ile GittiGidiyor'da! -www.gittigidiyor.com
180₺ civarı klavyesi.
artı hocam letgodan buldum şimdi set halinde.. kargo ile sanırım 100 diyim en baba max fiyatı. bunu almış oldumO yüzden o topa girmedimklavye de sıkıntı yok aslında klavye yi bağladımız anakartın pinlerde sıkıntı var benim bu model vardı anakart bozuktu 2 yıl önce 300 liraya aldım alt kasa i3 işlemci 8gb ram 4+4 şeklinde onun da ekranı kırıkmış benim sağlam ekranı ona taktım 300 lira almış oldum
![]()
Hayırlı olsun hocamO yüzden o topa girmedimklavye de sıkıntı yok aslında klavye yi bağladımız anakartın pinlerde sıkıntı var benim bu model vardı anakart bozuktu 2 yıl önce 300 liraya aldım alt kasa i3 işlemci 8gb ram 4+4 şeklinde onun da ekranı kırıkmış benim sağlam ekranı ona taktım 300 lira almış oldum
artı hocam letgodan buldum şimdi set halinde.. kargo ile sanırım 100 diyim en baba max fiyatı. bunu almış oldum