ama jabra 5 in mikrofonu baya iyidi 4 de aynı. diğer airpodslardan bile daha iyiJabra Elite 4 Active diyebilirim. Mikrofon ve ses olarak gayet başarılı. Ama kulakta uzun süre durunca ağrı yapıyor bilginize.
ama jabra 5 in mikrofonu baya iyidi 4 de aynı. diğer airpodslardan bile daha iyiJabra Elite 4 Active diyebilirim. Mikrofon ve ses olarak gayet başarılı. Ama kulakta uzun süre durunca ağrı yapıyor bilginize.
Sanmıyorum hcm elite 5i kısa süre denedim ama ses kalitesi olarak elite 4 daha iyi gibi geldi bana.dediğin ile jabra elite 5 arasında 100 150 TL oynuyor. sanırım jabra elite 5 daha iyi gibi
incelemelere bakmıştım. elite 5 iyi gibi geldi ama ses konusunu bilmiyorum. denemedim. sadece microfonu iyi geldi ve daha gelişmişi. sensörleri filan vardı. epeyde karşılaştırıncaSanmıyorum hcm elite 5i kısa süre denedim ama ses kalitesi olarak elite 4 daha iyi gibi geldi bana.
Yani buds 2 pro diyorsun. Sanırım onun için senin gibi bir indirim bekleyebilirim daha mantıklı olur gibiEmin ol bana pişman olmazsın bende burada sıcak fırsatlarda görüp yorumlarla almıştım hiç pişman değilim.
TCL move audio S600 benim önerdiğim kulaklık ben aldığımda geçen yıl 500tl idi şuanda 1500tl civarlarında 1000 bandında alınabilir ama Türkiye'de ne alırsan al yarından kardasın.Yani buds 2 pro diyorsun. Sanırım onun için senin gibi bir indirim bekleyebilirim daha mantıklı olur gibi
Orası öyle tabi. Bakayım onada buds2 ile veya diğer düşündüğümle karşılaştırayım. Veya indirim bekleyedebilriimTCL move audio S600 benim önerdiğim kulaklık ben aldığımda geçen yıl 500tl idi şuanda 1500tl civarlarında 1000 bandında alınabilir ama Türkiye'de ne alırsan al yarından kardasın.