Neler Yeni

Yardım Bluetooth kulak üstü kulaklık

yenigeldim

80+ Silver
barracuda x alma kopma sorunu var. durduk yere ses gidiyor. dongle tak çıkar falan yapman lazım.

ByMorphy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
ahmet bera öztürk
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
barracuda x alma kopma sorunu var. durduk yere ses gidiyor. dongle tak çıkar falan yapman lazım.
normalde razer iyi bi marka ama ben hem ucuz hem elraen barracuda kullanıyo diye ekledim onun yerine ne onerebilirsin

yenigeldim

80+ Silver
normalde razer iyi bi marka ama ben hem ucuz hem elraen barracuda kullanıyo diye ekledim onun yerine ne onerebilirsin
razer iyi bir marka olabilir. elraen de keyfine kullanmıyor herhalde sponsorluğu vardır. bu kulaklığı 1 yıldır kullanıyorum. sesi falan güzel de kopma sorunu sıkıntı. oyunda 1v1 kalıyorum bi anda ses gidiyor. kırasım geliyor kulaklığı.
Mesaj otomatik birleştirildi:

6 aydır kullanıyorum öyle bir sorunla karşılaşmadım 🤔
yabancı forumlara da bakarsan aynı sorunu yaşayan çok kişi var. sende sorun yok diye kulaklık düzgün olmuyor maalesef. https://insider.razer.com/razer-sup...-beeping-and-interruption-in-connection-42378

musaclk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
100
İsim
Musa
razer iyi bir marka olabilir. elraen de keyfine kullanmıyor herhalde sponsorluğu vardır. bu kulaklığı 1 yıldır kullanıyorum. sesi falan güzel de kopma sorunu sıkıntı. oyunda 1v1 kalıyorum bi anda ses gidiyor. kırasım geliyor kulaklığı.

yabancı forumlara da bakarsan aynı sorunu yaşayan çok kişi var. sende sorun yok diye kulaklık düzgün olmuyor maalesef. https://insider.razer.com/razer-sup...-beeping-and-interruption-in-connection-42378
Bu tüm teknolojik aletler için geçerli sende bozuk çıkar bende çıkmaz

ByMorphy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
ahmet bera öztürk
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

peki tavsiye edebilecegin bi model varmı

ByMorphy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
ahmet bera öztürk
kulaklık uzmanı değilim. kullandığım model sorunu var diye söyledim. risk alıp almamak sana kalmış. 3k verip ses kesilme sorunuyla uğraşmak istemezdim şahsen.
haklısın 3k verdiğim şeyin uğraştırcak olması gereksiz moral bozar uyarın için teşekkürler

musaclk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
100
İsim
Musa
abi anlamıyor musun? kronik sorun var. genel bir sorun bu modelde kopma sorunu. kulaklığın sesi falan iyi. şansına sende sorun olmamış. ama bozuk yani.
? Kullanan 10 dan fazla arkadaşım vardır ama hiçbirinde bu sorun yok. Ve size bozuk çıkmış arkadaşa bozuk çıkacağı ne malum?
Forumlara baktığımda en fazla 100 adet şikayet olsun bu satış miktarlarının binde biri bile değildir. Bu fiyata ki diğer kulaklıklarda'da kronik sorunlar mevcuttur. O yüzden dediğim gibi teknolojik aletleri şans işidir size bozuk geldiyse diğer 100 kişiyi demi bozuk çıkacak.
Üstünden 1 yıl geçmiş satın almanızin ilerleyen dönemlerde düzeltmisler demeki

yenigeldim

80+ Silver
? Kullanan 10 dan fazla arkadaşım vardır ama hiçbirinde bu sorun yok. Ve size bozuk çıkmış arkadaşa bozuk çıkacağı ne malum?
Forumlara baktığımda en fazla 100 adet şikayet olsun bu satış miktarlarının binde biri bile değildir. Bu fiyata ki diğer kulaklıklarda'da kronik sorunlar mevcuttur. O yüzden dediğim gibi teknolojik aletleri şans işidir size bozuk geldiyse diğer 100 kişiyi demi bozuk çıkacak.
Üstünden 1 yıl geçmiş satın almanızin ilerleyen dönemlerde düzeltmisler demeki
genel bir sorun var diyorum sende yoksa bu sorun yok olmuyor. benim kulaklık da 2 aydır kopma olmadı mesela. ama öncekilerde kopma olmadı demek değil. genel bir kronik sorun var kulaklıkta. sayfalarca yazı var. araştırdım çözümü de yok. keyfi ne zaman eserse kopuyor. firmanın ortağı falan değilsen niye savunuyorsun anlamıyorum. kulaklık kötü değil.kopma sorunu var.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,118
Üyeler
164,781
Son üye
Cora66
Top Bottom