Bluetooth Kulaklık Önerisi

ZeusOki

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
560
Bütçe
200
Dışarda ve sporda şarkı dinlemek için alacağım bu konuda yardımcı olur musunuz? Bütçem kısıtılı normalde max 200 tl fakat gerçekten sağlam bir şey olursa max o da en max 250 yapabilirim. Onun dışında daha ucuz al şunu geç diyeceğiniz varsa ona da kabulüm. Önerileri bekliyorum.
Gözüme bu çarptı nasıldır -> Qcy T5 Bluetooth 5.0 Kulaklık

1,5 ay önce Qcy T17 aldım gayet memnunum. Bataryası da iyi gidiyor. Aldığımda beri kutuyu 4-5 kere şarja taktım. Ses kalitesi olarak da beğendim. İnceleme videoları da izleyerek beğenirsen alabilirsin.

1,5 ay önce Qcy T17 aldım gayet memnunum. Bataryası da iyi gidiyor. Aldığımda beri kutuyu 4-5 kere şarja taktım. Ses kalitesi olarak da beğendim. İnceleme videoları da izleyerek beğenirsen alabilirsin.
tamamdır inceliyeceğim saol
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

galiba bende senin kulaklıktan sipariş vereceğim bi sorum var sadece ben spor yapıyorum ve haliyle terliyorum bi kaç yerde suya dayanıklı değil dendi tabi suya sokmayacağız ama terden bir şey olur mu ? bi deneyimin var mı bu konuda ???

Son düzenleme:
tamamdır inceliyeceğim saol
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

galiba bende senin kulaklıktan sipariş vereceğim bi sorum var sadece ben spor yapıyorum ve haliyle terliyorum bi kaç yerde suya dayanıklı değil dendi tabi suya sokmayacağız ama terden bir şey olur mu ? bi deneyimin var mı bu konuda ???
Spor yapmadığım için bir fikrim yok.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,187,095
Üyeler
188,372
Son üye
Mertozkan35
Geri