Neler Yeni

bluetoothlu mouse alınır mı?

LapsekiliRonaldo

80+ Bronze
Bütçe
1000
sizce alınır mı?.Yoksa kablolu daha iyi mi.Düşününce bir süre sonra bataryası eriycek ve performansı düşücek.
Düşüncelerinizi merak ediyorum

Crespo27

80+
sizce alınır mı?.Yoksa kablolu daha iyi mi.Düşününce bir süre sonra bataryası eriycek ve performansı düşücek.
2.4 ghz en iyisi fakat oyun oynamayacaksınız bluetoothda yeter

theAhm3t

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,299
İsim
Ahmet Deniz
belirtiğin bütçeye çok kaliteli bluetoothlu mouse bulman zor, tercihimi kabloludan yana kullanırdım

Kıvanç🖱️

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,715
İsim
Kıvanç
İlgilendiği Kategoriler
Donanım, Çevre Birimleri, Sistem Toplama, İndirimler
Oyun için alınmaz. BT'de çok gecikme oluyor. Onun yerine oyun için 2.4G kablosuz tercih edilmeli. Macbook'ta iş için falan alınır ancak Bluetoothlu olanlar.

LapsekiliRonaldo

80+ Bronze

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Masaüstü PC de kullanmak içinse kablolu al geç. Ama laptopta kablosuz büyük kolaylık.

Palo DAYI 👑

80+ Gold
Ben Tamamen kablo derdinden kurtulmak için m800 ultra aldim cuma günü elime geçecek 1600 civarı biseydi amazonda

LapsekiliRonaldo

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben Tamamen kablo derdinden kurtulmak için m800 ultra aldim cuma günü elime geçecek 1600 civarı biseydi amazonda
ben ikisini 1600 alıcam şekli rengi önemli değil idare etsin yeter.Bende senin aldığından sipariş edicektim dedim sonra bi mouseye fazla hemde bataryası ölür diye düşündüm

Palo DAYI 👑

80+ Gold
ben ikisini 1600 alıcam şekli rengi önemli değil idare etsin yeter.Bende senin aldığından sipariş edicektim dedim sonra bi mouseye fazla hemde bataryası ölür diye düşündüm
valla knk ne alırsan al enınde sonunda bozulacak bunda kabloluda kullanabılıyorsun bılgın olsun jarzı bıtınce dolarken kullanırsın yada full oyle kullanırsın

Top Bottom