El ölçülerimi nasıl öğrenebilirim? Daha önce bir çok mouse kullandım ama satın alırken hiçbirisi "kutudan çıkarıp deneyebilirsin" demedi. O sebepten ölçüm göz kararı oldu hep. Yardımcı olur musun?Merhaba, espor odaklı oyun oynamak istiyorsanız razer deathadder, ninjutso sora gibi sensörleri en üst seviye yüsek poll rateli mouselar var. Ben mouse'un şekli elime tam oturduğu için logitech g502 x modelini aldım ve son derece memnunum. Mouse seçerken el şekline, ölçülerine ve grip tarzına göre ergonomik olanı almak gerek bence.
Resimdeki gibi en boy olarak ölçebilirsin aklındaki mouseların da yorumlarına bakarak fikir sahibi olabilirsin. El ölçüsü kadar tutuş şekli de önemli unutma.
Kıyasladım da birileri "bu çok güzel" "bu şunları yapıyor" vs gibi örneklerle tavsiye verseydi skala genişlerdi...Beğeniyorsan al ama diğer seçeneklerle kıyasla mutlaka teknik özelliklerini vs
Aklımda bu varGlorious Model O Kablosuz Gaming Mouse Mat - Beyaz (GLRGLO-MS-OW-MW)
www.gaming.gen.tr
8000hz ulasmak icin satilan aparat ne kadarNinjutso Sora V2 Wireless Mouse
Ürün donanımsal olarak 8000 Hz raporlaması destekler. Kutu içeriğinden gelen standart alıcı ile maksimum 1000 Hz olarak kullanılmaktadır. Ürünün 8000 Hz olarak kullanılması için firmanın 8000 Hz cihazını satışa sunması beklenmektedir. Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış...wraithesports.com
bılmıyorum ama nerdeyse hıcbır oyun 8khz desteklemıyo zatenIps degeri 400 ama fiyatina gore normal oldugunu dusunuyorum. 450 olan da vardi ayni fiyata ama icime sinmemisti. 1k fazla fiyata 600 olan vardı, dusunuyorum simdilik. Yazdiklarin cidden isime yarıyor. Cok tesekkurler.
Mesaj otomatik birleştirildi:
8000hz ulasmak icin satilan aparat ne kadar