Evet giderdimSorunu giderebildin mi? Ben de almayı düşünüyorum da
Kabloda sorun varmış kaliteli bir kablo taktigimda duzeldi bir de ses az gidiyordu onun için phantom aldımSorunu giderebildin mi? Ben de almayı düşünüyorum da
phantom mu? O nedirEvet giderdim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Kabloda sorun varmış kaliteli bir kablo taktigimda duzeldi bir de ses az gidiyordu onun için phantom aldım
ayrıca bir sürü bm800 var aralarında fark var mı biliyor musun?Evet giderdim
Kabloda sorun varmış kaliteli bir kablo taktigimda duzeldi bir de ses az gidiyordu onun için phantom aldım
phantom mu? O nedir
ayrıca bir sürü bm800 var aralarında fark var mı biliyor musun?
Lastvoice olan asıl marka diğerlerini bilmiyorumphantom mu? O nedir
ayrıca bir sürü bm800 var aralarında fark var mı biliyor musun?
Bu da bütçemin çok üstünde çıktı. 200-250'ye bunu önermişlerdi. Gene de sağol![]()
Condenser Mikrofon Modelleri ve Fiyatları 2025
En uygun fiyatları condenser mikrofonlar burada. Condenser mikrofon çeşitlerini incelemek için tıklayın.www.yonkamuzikmarket.com
Lastvoice olan asıl marka diğerlerini bilmiyorum
Aslınd abenim ses kartım var. Onu kullansam phantom power almama gerek kalır mı biliyor musun?![]()
Condenser Mikrofon Modelleri ve Fiyatları 2025
En uygun fiyatları condenser mikrofonlar burada. Condenser mikrofon çeşitlerini incelemek için tıklayın.www.yonkamuzikmarket.com
Lastvoice olan asıl marka diğerlerini bilmiyorum
Ne olur ne olmaz almam lazım çünkü 5lik power baya kalite sağlıyorBu da bütçemin çok üstünde çıktı. 200-250'ye bunu önermişlerdi. Gene de sağol
A
Aslınd abenim ses kartım var. Onu kullansam phantom power almama gerek kalır mı biliyor musun?
De profesyonel seviyede bir ses kartı. +48 volt sağlar mikrofona, gene de işe yaramaz mı?Ne olur ne olmaz almam lazım çünkü 5lik power baya kalite sağlıyor