Lastvoice BM800+umc22 kötü ses sorunu

Mylia

80+
Reaksiyon skoru
0
Selamlar. Şu an hali hazırda Lastvoice BM800 mikrofonu kullanmaktayım. yanında Behringer UMC22 ses kartım da var. bu işlerden pek anlamadığım için zamanında bir arkadaşım sesimin kötü geldiğini söyleyip Light Host diye bir uygulama kurdu ve ayarlar yaptı. o günden beri bu setup eşliğinde kullanmaktayım lakin son zamanlarda arkadaşlarım sesimin kötü geldiğini söylüyor ve ben de çok anlamadığım için düzeltemiyorum. şimdi 1000 tl bile etmeyen kulaklıklı bir mikrofondan daha kötü çıkması canımı çok sıkıyor. bi acaba sorun mikrofonun kendisin de mi yoksa ses kartıyla beraber çalışmıyor mu bu konuda yardımınızı bekliyorum. şimdiden teşekkürler.

BM800 giriş seviye bir mikrofon, dolayısıyla UMC22 ses kartının gayet yeterli gelmesi lazım.
Aktif etmediyseniz phantom power'ı açık konuma getirin. İndirmediyseniz buradan resmi sürücüleri kurun. Jak çıkışını kartın XLR kombo (Line 1) girişine bağladığınızdan emin olun.
Mikrofonu konumlandırmadan kaynaklı da sorun yaşıyor olabilirsiniz. Kardioid yapısından dolayı mikrofonun önüne doğru ve yakınca bir mesafeden konuşmanız gerekiyor. Kazanç ayarını da sesi yeterli seviyede iletecek ve cızırdamayacak konuma getirin. Duruma ve ihtiyaca göre farklı filtreler eklenebilir.

stokta görünce maono pd200x sipariş ettim. gelince light host'u silip, xlr üzerinden umc22'ye bağlıcam. inşallah cam gibi olur ses.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,089
Üyeler
183,059
Son üye
Thups
Geri