Berk Atmaca
80+ Silver
Dahası
480k fiyat çekmişler 120k kilometrede. Alınır mı? Peder bakıyor ben anlamıyorum fazla.
Sadece km’ye bakılarak araba alınmaz. Kazası var mı? Değişeni var mı? Varsa hangi parçası değişmiş gibi gibi bir sürü etkeni var. Arabanın yaşı kaç? Ve en son muadil araçların piyasasına bakarsın ona göre karar verirsin.480k fiyat çekmişler 120k kilometrede. Alınır mı? Peder bakıyor ben anlamıyorum fazla.
Boyası vs değişeni yokmuş. Ekspertiz raporu var dedi babam.Sadece km’ye bakılarak araba alınmaz. Kazası var mı? Değişeni var mı? Varsa hangi parçası değişmiş gibi gibi bir sürü etkeni var. Arabanın yaşı kaç? Ve en son muadil araçların piyasasına bakarsın ona göre karar verirsin.
Peder bmw istiyorum diyip baktırmış arkadaşınaArabadan çok anlamiyorsaniz veya güvenilir arabadan anlayan birisi yoksa 116i önermem, temizi de yok gibi bir şey zaten.
Hiç bilmiyorum bana anlattığını söylüyorumAraç ne paket?
Pre paketle m sport paket arasında 100k fark var
Arabanın ilanı var mı?
Aslında ablam kullanacak arabayı. Tam olarak aile arabası sayılmaz. Bilemedim. Peder BMW diyor başka birş ey diyemiyor. Bütçe 450k gibi bir sayı3 kasada da bulunan 1.6 136lık motoru var. Orta derecede bir performansı var kötü değil. Hiç deneyimlemedim pek bir şey demeyeyim.
Zf8 şanzıman baya baya güzel ve rahat. Aracın içi genel itibariyle dar. Temizini ve güzel paketli bir aracı yakalarsanız alınır. Aile için alınacaksa önermem. Biraz daha az parası olan hızlı takılan 3 kasa takıntılıların elinden geçmiş oluyorlar genelde.
Bence biraz daha parçası uygun , maliyetsiz hatchbacklere yönelin. Kilometresi düşük diye arıza çıkartmayacak değil ya sonuçtaHiç bilmiyorum bana anlattığını söylüyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
Aslında ablam kullanacak arabayı. Tam olarak aile arabası sayılmaz. Bilemedim. Peder BMW diyor başka birş ey diyemiyor. Bütçe 450k gibi bir sayı
Valla dostum ben pek hakim değilim o yüzden pedere bir şey diyemem. Bu bütçelerde önerebileceğin başka arabalar varsa yazar mısın müsait bir zamanda. Araba alalım dedik diye peder uçmaya başladı birden anlamadım. Hayır babam kullanmayacak arabayı işin garip tarafı o :dBence biraz daha parçası uygun , maliyetsiz hatchbacklere yönelin. Kilometresi düşük diye arıza çıkartmayacak değil ya sonuçta
Ve bmw üzerse tam üzer. Maliyet açısından böyle. Tipe donanıma bakacaksanız bu paraya alacağınız maksimum premium paket 1 serisi yerine leonlara bakardım .