Neler Yeni

BMW 116i almaya değer mi?

Berk Atmaca

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,269
İsim
Berk Atmaca
480k fiyat çekmişler 120k kilometrede. Alınır mı? Peder bakıyor ben anlamıyorum fazla.

AlphaOMG

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
725
İsim
Ömer Keskin
480k fiyat çekmişler 120k kilometrede. Alınır mı? Peder bakıyor ben anlamıyorum fazla.
Sadece km’ye bakılarak araba alınmaz. Kazası var mı? Değişeni var mı? Varsa hangi parçası değişmiş gibi gibi bir sürü etkeni var. Arabanın yaşı kaç? Ve en son muadil araçların piyasasına bakarsın ona göre karar verirsin.

Coolpanda

80+ Silver
Arabadan çok anlamiyorsaniz veya güvenilir arabadan anlayan birisi yoksa 116i önermem, temizi de yok gibi bir şey zaten.

Berk Atmaca

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,269
İsim
Berk Atmaca
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sadece km’ye bakılarak araba alınmaz. Kazası var mı? Değişeni var mı? Varsa hangi parçası değişmiş gibi gibi bir sürü etkeni var. Arabanın yaşı kaç? Ve en son muadil araçların piyasasına bakarsın ona göre karar verirsin.
Boyası vs değişeni yokmuş. Ekspertiz raporu var dedi babam.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Birde 2013 model var. 117k km'de 505k tl fiyatı var. O alınır mı? Yine değişeni vs yokmuş

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Araç ne paket?
Pre paketle m sport paket arasında 100k fark var
Arabanın ilanı var mı?

Berk Atmaca

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,269
İsim
Berk Atmaca

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
3 kasada da bulunan 1.6 136lık motoru var. Orta derecede bir performansı var kötü değil. Hiç deneyimlemedim pek bir şey demeyeyim.
Zf8 şanzıman baya baya güzel ve rahat. Aracın içi genel itibariyle dar. Temizini ve güzel paketli bir aracı yakalarsanız alınır. Aile için alınacaksa önermem. Biraz daha az parası olan hızlı takılan 3 kasa takıntılıların elinden geçmiş oluyorlar genelde.

Berk Atmaca

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,269
İsim
Berk Atmaca
Araç ne paket?
Pre paketle m sport paket arasında 100k fark var
Arabanın ilanı var mı?
Hiç bilmiyorum bana anlattığını söylüyorum

3 kasada da bulunan 1.6 136lık motoru var. Orta derecede bir performansı var kötü değil. Hiç deneyimlemedim pek bir şey demeyeyim.
Zf8 şanzıman baya baya güzel ve rahat. Aracın içi genel itibariyle dar. Temizini ve güzel paketli bir aracı yakalarsanız alınır. Aile için alınacaksa önermem. Biraz daha az parası olan hızlı takılan 3 kasa takıntılıların elinden geçmiş oluyorlar genelde.
Aslında ablam kullanacak arabayı. Tam olarak aile arabası sayılmaz. Bilemedim. Peder BMW diyor başka birş ey diyemiyor. Bütçe 450k gibi bir sayı

Son düzenleme:

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Hiç bilmiyorum bana anlattığını söylüyorum

Aslında ablam kullanacak arabayı. Tam olarak aile arabası sayılmaz. Bilemedim. Peder BMW diyor başka birş ey diyemiyor. Bütçe 450k gibi bir sayı
Bence biraz daha parçası uygun , maliyetsiz hatchbacklere yönelin. Kilometresi düşük diye arıza çıkartmayacak değil ya sonuçta
Ve bmw üzerse tam üzer. Maliyet açısından böyle. Tipe donanıma bakacaksanız bu paraya alacağınız maksimum premium paket 1 serisi yerine leonlara bakardım .

Berk Atmaca

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,269
İsim
Berk Atmaca
Bence biraz daha parçası uygun , maliyetsiz hatchbacklere yönelin. Kilometresi düşük diye arıza çıkartmayacak değil ya sonuçta
Ve bmw üzerse tam üzer. Maliyet açısından böyle. Tipe donanıma bakacaksanız bu paraya alacağınız maksimum premium paket 1 serisi yerine leonlara bakardım .
Valla dostum ben pek hakim değilim o yüzden pedere bir şey diyemem. Bu bütçelerde önerebileceğin başka arabalar varsa yazar mısın müsait bir zamanda. Araba alalım dedik diye peder uçmaya başladı birden anlamadım. Hayır babam kullanmayacak arabayı işin garip tarafı o :d

Top Bottom