Neler Yeni

BMW 318İ alınır mı?

ahmet.80

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ahmet Ali
Bütçe
150000
Merhaba arkadaşlar. Max 150k bütçem var. BMW 92 model E36 318İ almayı düşünüyorum. Sizce alınır mı. Kredi çekeceğim onun için fazla artamam. Alsam pişman olur muyum veya satılır mı piyasası nasıl. Bilgisi olan veya kullanan var ise biliglendirebilir mi? İlk arabam olacağı için başka hangi model alabileceğimi bulamadım yardımcı olur iseniz sevinirim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
163
İsim
Yusuf Aksu
Kanka abim kullanıyor 98 modelini araba köpek gibi gidiyor bi sorun yokta habire masraf cıkarıyor eski oldugundan oda. daha yeni 25bin lira para ödedi zar zor hergün bi yeri arızalanıyor. iyisini temizini bulursan alınır tabi, sende temiz kullanırsan götürür bi kaç sene ama illaki masraf cıkarır bence ufak tefek.

ahmet.80

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ahmet Ali
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kanka abim kullanıyor 98 modelini araba köpek gibi gidiyor bi sorun yokta habire masraf cıkarıyor eski oldugundan oda. daha yeni 25bin lira para ödedi zar zor hergün bi yeri arızalanıyor. iyisini temizini bulursan alınır tabi, sende temiz kullanırsan götürür bi kaç sene ama illaki masraf cıkarır bence ufak tefek.
Abin memnun mu araçtan yakıt olsun diğer özellikler olsun filan. Masrafları dışında kötü yanı var mı?
Mesaj otomatik birleştirildi:

150k ya alıyorsan en kötü 50k da kenara koycan ki kafan rahat olsun.
Babam ve ben araç tamircisiyiz o yönden sıkıntı yok da. Yedek parça fiyatları yüksek mi bulunabiliyor mu onu bilmiyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
163
İsim
Yusuf Aksu
Abin memnun mu araçtan yakıt olsun diğer özellikler olsun filan. Masrafları dışında kötü yanı var mı?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Babam ve ben araç tamircisiyiz o yönden sıkıntı yok da. Yedek parça fiyatları yüksek mi bulunabiliyor mu onu bilmiyorum.
kanka abim memnunda hastalık var onda ufaktan :D eski araba sevdalısı... masraf cıkardıgında 1-2 ay yatıyor valla araba anca para denklestırıyoruz

Top Bottom