Neler Yeni

Börü Göktürk Strateji oyunu mu geliyor?

Börü yapımlarını izleyen birisi olarak strateji tabanındaki oyunu çıktığında oynar mısınız?

• Evet,kesinlikle oynarım.

• Hayır,oynamam.

Sonuçları oy verdikten sonra görebilirsiniz.

unknownuser

80+ Bronze
En İyi Cevap
4
Merhabalar, bildiğiniz üzere ben genellikle Türk yapımcılara destek vermeyi ve oyunlarını Donanım Arşivi üzerinde tanıtıp daha fazla kitleye elimden geldiğince ulaştırmayı seven biriyim.
Konumuza geçmeden önce diğer paylaştığım Türk yapımı oyunlara göz atmak için bir link bırakıyorum.

Az önce Twitch üzerinden Jahrein izliyordum ve yayına konuk olarak ALPER ÇAĞLAR'ı konuk aldı.
Alper ÇAĞLAR hakkında kısaca bilgi vermek gerekirse : Türkiye'de gelmiş geçmiş en iyi Aksiyon/macera kategorisinde filmlere imza atan kişidir.
1612814693886.png

Börü strateji oyunun konusu şu şekilde açıldı ; Alper Çağlar Battle Brothers oyunundan bahsediyordu ve ardından bu oyunu geliştiren ekip ile tanışıklığını hatta Börü filmlerini çok sevdiğinden söz etti. Alper çağların dediğine göre "İlk Göktürk Börü strateji oyunumuz büyük olasılıkla Batlle Brothers yapımcılarından gelicek çünkü kendilerini çok seviyorum."

Şimdi dostlar elimizde tam olarak bir bilgi yok ancak böyle bir konunun geçmesi bile beni heyecanlandıran bir olay çünkü: Türkiye'de ve global pazarda böylesine başarılara imza atmış bir yapımcının oyun sektörüne katacağı şeyleri ufacık bir milisaniyeliğine bile düşündüğümüzde olağanüstü projeler ortaya çıkabilir.

Sizlere şimdi daha detaylı bilgi vermesi açısından klipleri bırakıyorum:
1-) https://clips.twitch.tv/HandsomeVenomousHerbsUnSane
2-) https://clips.twitch.tv/KathishRenownedCaterpillarHassaanChop

Bir yazım hatam veyahut bilgi hatam olduysa affola.
Saygılarımla Ulus.

Apu Mühendisi

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,090
İsim
Lydranx
Merhabalar, bildiğiniz üzere ben genellikle Türk yapımcılara destek vermeyi ve oyunlarını Donanım Arşivi üzerinde tanıtıp daha fazla kitleye elimden geldiğince ulaştırmayı seven biriyim.
Konumuza geçmeden önce diğer paylaştığım Türk yapımı oyunlara göz atmak için bir link bırakıyorum.

Az önce Twitch üzerinden Jahrein izliyordum ve yayına konuk olarak ALPER ÇAĞLAR'ı konuk aldı.
Alper ÇAĞLAR hakkında kısaca bilgi vermek gerekirse : Türkiye'de gelmiş geçmiş en iyi Aksiyon/macera kategorisinde filmlere imza atan kişidir.
Alıntıyı görüntüle
Börü strateji oyunun konusu şu şekilde açıldı ; Alper Çağlar Battle Brothers oyunundan bahsediyordu ve ardından bu oyunu geliştiren ekip ile tanışıklığını hatta Börü filmlerini çok sevdiğinden söz etti. Alper çağların dediğine göre "İlk Göktürk Börü strateji oyunumuz büyük olasılıkla Batlle Brothers yapımcılarından gelicek çünkü kendilerini çok seviyorum."

Şimdi dostlar elimizde tam olarak bir bilgi yok ancak böyle bir konunun geçmesi bile beni heyecanlandıran bir olay çünkü: Türkiye'de ve global pazarda böylesine başarılara imza atmış bir yapımcının oyun sektörüne katacağı şeyleri ufacık bir milisaniyeliğine bile düşündüğümüzde olağanüstü projeler ortaya çıkabilir.

Sizlere şimdi daha detaylı bilgi vermesi açısından klipleri bırakıyorum:
1-) https://clips.twitch.tv/HandsomeVenomousHerbsUnSane
2-) https://clips.twitch.tv/KathishRenownedCaterpillarHassaanChop

Bir yazım hatam veyahut bilgi hatam olduysa affola.
Saygılarımla Ulus.
Reis strateji oyunu yerine daha çok ghost of tsushima gibi hikayeli bir Türk Tarih oyunu gelse daha güzel olmaz mıydı ? Sinematik bir şekilde Türk Tarihini Dönemsel olarak oynama fikri bile beni heyecanlandırıyor

usper

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Reis strateji oyunu yerine daha çok ghost of tsushima gibi hikayeli bir Türk Tarih oyunu gelse daha güzel olmaz mıydı ? Sinematik bir şekilde Türk Tarihini Dönemsel olarak oynama fikri bile beni heyecanlandırıyor
Aynen hikayeli bi oyun olsa güzel olurdu.

unknownuser

80+ Bronze
En İyi Cevap
4
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Aslında dediğiniz gibi hikayeli bir oyun leziz mi leziz olur gerçekten ama bir strateji oyunu yapmak ile hikayeli fps-tps oyun yapmak arasında çok fark var. Yakın tarihte bizlere sunulması planlanırsa strateji oyunu daha hızlı geliştirilebilir.

Uzun lafın kısası : İlk olarak oyuncuların fikrini almak için strateji oyunu çıkarmaları mantıklı olur ve hype oluşursa TPS-FPS oyun gelebilir diye düşünüyorum.

Apu Mühendisi

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,090
İsim
Lydranx
Aynen hikayeli bi oyun olsa güzel olurdu.
Hep içimde ukte oldu
O kadar güzel bir tarihimiz var ancak hiç oyun dünyasında deneyimleyemedik
Umarım bir gün nasip olur

unknownuser

80+ Bronze
En İyi Cevap
4

Apu Mühendisi

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,090
İsim
Lydranx
Aslında dediğiniz gibi hikayeli bir oyun leziz mi leziz olur gerçekten ama bir strateji oyunu yapmak ile hikayeli fps-tps oyun yapmak arasında çok fark var. Yakın tarihte bizlere sunulması planlanırsa strateji oyunu daha hızlı geliştirilebilir.

Uzun lafın kısası : İlk olarak oyuncuların fikrini almak için strateji oyunu çıkarmaları mantıklı olur ve hype oluşursa TPS-FPS oyun gelebilir diye düşünüyorum.
Strateji oyunları da detay açısından yapılması zor oyunlar aslında.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yakın bir tarihte görebileceğiz diye düşünüyorum. Alper çağlar eğer bir oyun yaparsa peşini bırakmaz :D
En son gelecekte geçecek bir film yapıyordu

unknownuser

80+ Bronze
En İyi Cevap
4
En son gelecekte geçecek bir film yapıyordu
Evet bu senenin sonunda mutlaka filmin yayınlanacağını açıkladı kendisi. Oyun konusunda iyimser bir tarih verirsek 2023-2024 gibi bir oyun gelebilir diye düşünüyorum.

usper

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Hep içimde ukte oldu
O kadar güzel bir tarihimiz var ancak hiç oyun dünyasında deneyimleyemedik
Umarım bir gün nasip olur
Benim hayalimde şöyle bi oyun var grafikleri güzel bir savaş oyunu ama heryeri yıkabiliyoruz bide bu oyun türk tarihi ile birleşirse off harika olur.

Apu Mühendisi

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,090
İsim
Lydranx
Benim hayalimde şöyle bi oyun var grafikleri güzel bir savaş oyunu ama heryeri yıkabiliyoruz bide bu oyun türk tarihi ile birleşirse off harika olur.
Hocam ben ghost of tsushima gibi kılıçlı ,tarihi , sinematik anlatıma sahip oyunlara bayılıyorum.
Türk tarihi bu konsepte çok uygun
Umarım bir gün görürüz

Top Bottom