Neler Yeni

Bol RGB'li F/P Mouse Önerebilir Misiniz

fieryz

80+ Titanium
En İyi Cevap
29
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,056
İsim
Ömer
Steam
fieryz
Bende Saber kullanıyorum, sadece yay sesi var, onun dışında bir problem yok şu anlık.

Yasin Çelik

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,810
İsim
Yasin Çelik
Instagram
yasincelikz
mekanik takıntım var aslında ama yay sesi ben çok duymam hatta hatırlarsanız en son problem teşkil edecek şey ses demiştim kasa toplarken falan da fan sesleri için
Bence dediğim klavyelere bir bak. Saber RGB alınmaz değil ancak yay sesi ve space tuşundaki ölü hissiyatı üzüyor. Mekanik takıntısı varsa alınabilir ama sırf mekanik diye Outemu switch almaya değmez diye düşünüyorum. Keşke önceden de böyle düşünüp MK110 alsaydım.

G.O.A.T.

80+ Platinum
En İyi Cevap
6
Dahası  
Reaksiyon skoru
26,245
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
NBA
Rival 3 çok küçük değil.
boyutuna baktım ucu ucuna kurtarıyor hocam hani yukarı doğru kavisi sayesinde ben mouse a bunu beğendim sanırım yani zaten ahım şahım bir rgb mouse larda göremiyoruz sanırım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bence dediğim klavyelere bir bak. Saber RGB alınmaz değil ancak yay sesi ve space tuşundaki ölü hissiyatı üzüyor. Mekanik takıntısı varsa alınabilir ama sırf mekanik diye Outemu switch almaya değmez diye düşünüyorum. Keşke önceden de böyle düşünüp MK110 alsaydım.
outemu hakkında böyle bir eleştiriyi ilk sizde duydum hocam outemu kaliteli değil miydi

Yasin Çelik

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,810
İsim
Yasin Çelik
Instagram
yasincelikz
outemu hakkında böyle bir eleştiriyi ilk sizde duydum hocam outemu kaliteli değil miydi
Hayır. Piyasadaki kalitesiz çin malı switch markalarından birisi ancak uygun fiyatlı mekanik switch için alınabilir. Fazla alternatifi yok. Cherry switchler falan çok pahalı.

G.O.A.T.

80+ Platinum
En İyi Cevap
6
Dahası  
Reaksiyon skoru
26,245
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
NBA
Hayır. Piyasadaki kalitesiz çin malı switch markalarından birisi ancak uygun fiyatlı mekanik switch için alınabilir. Fazla alternatifi yok. Cherry switchler falan çok pahalı.
evet işte ondan diyorum bu fiyat aralığında en iyi switch o diye biliyordum ben cherry bu apex pro msi vigor falan onlardaydı galiba

mszeyrek

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,665
İsim
Muhammed said zeyrek
boyutuna baktım ucu ucuna kurtarıyor hocam hani yukarı doğru kavisi sayesinde ben mouse a bunu beğendim sanırım yani zaten ahım şahım bir RGB mouse larda göremiyoruz sanırım

Outemu kaliteli? Bu 2 kelimeyi yan yana göreceğimi sanmazdım mekanik klavyelerde cherry terchimdir en ucuz cherry klavyeler 750-800 tl ama yan yana getirip dokunsan farkı anlarsın ha bir de kailh switchler fena değil outemu yerine tercihim olurdu.

G.O.A.T.

80+ Platinum
En İyi Cevap
6
Dahası  
Reaksiyon skoru
26,245
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
NBA
?

Outemu kaliteli? Bu 2 kelimeyi yan yana göreceğimi sanmazdım mekanik klavyelerde cherry terchimdir en ucuz cherry klavyeler 750-800 TL ama yan yana getirip dokunsan farkı anlarsın ha bir de kailh switchler fena değil outemu yerine tercihim olurdu.
outemu switch benim fiyat aralığında iyi değilmi
300₺ max klavyelerde outemu güzel diye biliyorum ben

mszeyrek

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,665
İsim
Muhammed said zeyrek
?

outemu switch benim fiyat aralığında iyi değilmi
300₺ max klavyelerde outemu güzel diye biliyorum ben
Outemu çinli çakma marka işte daha kötü diyebilceğimiz bir marka daha varsa contenttir Bu yüzden 300tllik mekanik klavyeler pek de almata değmez ve outemu switchler çabuk bozulabiliyor.

Cherry ise bir harika fabrika turundan da anlarsın

G.O.A.T.

80+ Platinum
En İyi Cevap
6
Dahası  
Reaksiyon skoru
26,245
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
NBA
tamam bakarım sağol

Outemu çinli çakma marka işte daha kötü diyebilceğimiz bir marka daha varsa contenttir Bu yüzden 300tllik mekanik klavyeler pek de almata değmez ve outemu switchler çabuk bozulabiliyor.

Cherry ise bir harika fabrika turundan da anlarsın

e outemulara bilmm kaç milyon basım ömrü biçiyolar

mszeyrek

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,665
İsim
Muhammed said zeyrek
tamam bakarım sağol

e outemulara bilmm kaç milyon basım ömrü biçiyolar
Biçtiklerini verse iyi aslında cherry switchler biçtiklerinden fazlasını verebiliyor. Kalite farkı işte.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,049,013
Üyeler
166,468
Son üye
Mozambik
Top Bottom