Bence dediğim klavyelere bir bak. Saber RGB alınmaz değil ancak yay sesi ve space tuşundaki ölü hissiyatı üzüyor. Mekanik takıntısı varsa alınabilir ama sırf mekanik diye Outemu switch almaya değmez diye düşünüyorum. Keşke önceden de böyle düşünüp MK110 alsaydım.mekanik takıntım var aslında ama yay sesi ben çok duymam hatta hatırlarsanız en son problem teşkil edecek şey ses demiştim kasa toplarken falan da fan sesleri için
boyutuna baktım ucu ucuna kurtarıyor hocam hani yukarı doğru kavisi sayesinde ben mouse a bunu beğendim sanırım yani zaten ahım şahım bir rgb mouse larda göremiyoruz sanırımRival 3 çok küçük değil.
outemu hakkında böyle bir eleştiriyi ilk sizde duydum hocam outemu kaliteli değil miydiBence dediğim klavyelere bir bak. Saber RGB alınmaz değil ancak yay sesi ve space tuşundaki ölü hissiyatı üzüyor. Mekanik takıntısı varsa alınabilir ama sırf mekanik diye Outemu switch almaya değmez diye düşünüyorum. Keşke önceden de böyle düşünüp MK110 alsaydım.
Hayır. Piyasadaki kalitesiz çin malı switch markalarından birisi ancak uygun fiyatlı mekanik switch için alınabilir. Fazla alternatifi yok. Cherry switchler falan çok pahalı.outemu hakkında böyle bir eleştiriyi ilk sizde duydum hocam outemu kaliteli değil miydi
evet işte ondan diyorum bu fiyat aralığında en iyi switch o diye biliyordum ben cherry bu apex pro msi vigor falan onlardaydı galibaHayır. Piyasadaki kalitesiz çin malı switch markalarından birisi ancak uygun fiyatlı mekanik switch için alınabilir. Fazla alternatifi yok. Cherry switchler falan çok pahalı.
Outemu kaliteli? Bu 2 kelimeyi yan yana göreceğimi sanmazdım mekanik klavyelerde cherry terchimdir en ucuz cherry klavyeler 750-800 tl ama yan yana getirip dokunsan farkı anlarsın ha bir de kailh switchler fena değil outemu yerine tercihim olurdu.boyutuna baktım ucu ucuna kurtarıyor hocam hani yukarı doğru kavisi sayesinde ben mouse a bunu beğendim sanırım yani zaten ahım şahım bir RGB mouse larda göremiyoruz sanırım
Mesaj otomatik birleştirildi:
outemu hakkında böyle bir eleştiriyi ilk sizde duydum hocam outemu kaliteli değil miydi
?
outemu switch benim fiyat aralığında iyi değilmiOutemu kaliteli? Bu 2 kelimeyi yan yana göreceğimi sanmazdım mekanik klavyelerde cherry terchimdir en ucuz cherry klavyeler 750-800 TL ama yan yana getirip dokunsan farkı anlarsın ha bir de kailh switchler fena değil outemu yerine tercihim olurdu.
Outemu çinli çakma marka işte daha kötü diyebilceğimiz bir marka daha varsa contenttir Bu yüzden 300tllik mekanik klavyeler pek de almata değmez ve outemu switchler çabuk bozulabiliyor.?
outemu switch benim fiyat aralığında iyi değilmi
300₺ max klavyelerde outemu güzel diye biliyorum ben
tamam bakarım sağolGamepower bane
e outemulara bilmm kaç milyon basım ömrü biçiyolarOutemu çinli çakma marka işte daha kötü diyebilceğimiz bir marka daha varsa contenttir Bu yüzden 300tllik mekanik klavyeler pek de almata değmez ve outemu switchler çabuk bozulabiliyor.
Cherry ise bir harika fabrika turundan da anlarsın
Biçtiklerini verse iyi aslında cherry switchler biçtiklerinden fazlasını verebiliyor. Kalite farkı işte.tamam bakarım sağol
e outemulara bilmm kaç milyon basım ömrü biçiyolar