Sıralaman nedir?İstediğim bölümün geçen sene son aldığı kişi ve bu yılki benim sıralamam arasında 11k var. Ben daha yüksek sıralamadayım.
Alma konusunda net konuşamayız ama görüşlerinizi gerçekten merak ediyorum.
girebilme şansınız var hocamTYT ile tercih yapacağım hocam. 805K sıralama var. Girmek istediğim yer Bilgisayar Programcılığı ve sıralaması 816k
@MrBonapart
girebilme şansınız var hocam
Teşekkür ediyorum, bu durumda olan arkadaşlar da varsa yazarlarsa sevinirim.Girersiniz gibi ama tabi ki belli olmaz.
hayırlısı olur inşTeşekkür ediyorum, bu durumda olan arkadaşlar da varsa yazarlarsa sevinirim.
Bu arada ilk sıraya yazacağım umarım gelir.
Gelir gibi duruyor fakat burası Türkiye her an her şey olabilir.Teşekkür ediyorum, bu durumda olan arkadaşlar da varsa yazarlarsa sevinirim.
Bu arada ilk sıraya yazacağım umarım gelir.
Teşekkür ediyorum dostum. Senin için de hayatında her zaman hayırlısı olur umarım.hayırlısı olur inş
Maalesef haklısınız, teşekkür ederim görüşünüz için inşallah gelir.Gelir gibi duruyor fakat burası Türkiye her an her şey olabilir.
direk vakit kaybetme o okullaTYT ile tercih yapacağım hocam. 805K sıralama var. Girmek istediğim yer Bilgisayar Programcılığı ve sıralaması 816k
@MrBonapart
Eşit ağırlık üzerinden girdim sınava hocam. Sevmediğim ve ileride sorun yaşayacağım herhangi bir bölümü okumaktansa bu bölümü okumayı tercih etmek istiyorum. Dört seneliklerden sadece Yönetim Bilişim Sistemleri kafama yatıyor lakin sıralamam yaşadığım yerdeki üniversiteye yetmiyor.direk vakit kaybetme o okulla
Umarım dilediğin olur dostumBen de 340bin yaptım 319 bekliyorum fakat pek umudum yok beklemedeyiz :d
800bin sıralamayla pc müh sana bir şey kazandırmazEşit ağırlık üzerinden girdim sınava hocam. Sevmediğim ve ileride sorun yaşayacağım herhangi bir bölümü okumaktansa bu bölümü okumayı tercih etmek istiyorum. Dört seneliklerden sadece Yönetim Bilişim Sistemleri kafama yatıyor lakin sıralamam yaşadığım yerdeki üniversiteye yetmiyor.
Özellikle ileride DGS ile Mühendislik denemek istiyorum veya bölümü okurken yüksek bir Yönetim Bilişim Sistemleri olabilir. Düşünceleriniz benim için önemlidir. Sizin görüşleriniz olumsuz mu Bilgisayar Programcılığı hakkında?
Umarım dilediğin olur dostum