Neler Yeni

BONUS HESAP NE ZAMAN KESİLİR

erennx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
993
İsim
Eren
Arkadaşlar bugün monitör alicagim ama hesabın kesilmesini bekliyorum hesap bugün kesiliyor saat kaçta kesilir haberiniz varmı

longinus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
756
İsim
Emrullah YAZICI
Arkadaşlar bugün monitör alicagim ama hesabın kesilmesini bekliyorum hesap bugün kesiliyor saat kaçta kesilir haberiniz varmı
Net bir saati yok diye biliyorum. Her bankanın kendine özgü saat dilimleri var. Dilerseniz müşteri hizmetleri ile görüşün. Size bir fikir verebilirler
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ama ekstre kesim tarihi bugün ise sonuç olarak sizin bugün yapacağınız alışveriş ekstre kesilmese dahi bir sonraki ekstreye yansır diye biliyorum. Emin olmak için müşteri hizmetlerini arayın

erennx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
993
İsim
Eren
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Net bir saati yok diye biliyorum. Her bankanın kendine özgü saat dilimleri var. Dilerseniz müşteri hizmetleri ile görüşün. Size bir fikir verebilirler
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ama ekstre kesim tarihi bugün ise sonuç olarak sizin bugün yapacağınız alışveriş ekstre kesilmese dahi bir sonraki ekstreye yansır diye biliyorum. Emin olmak için müşteri hizmetlerini arayın
Yok hocam hesap kesilmeden 1 dk önce bile alışveriş yaptıysan bu ayki hesaba yansır

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,284
Üyeler
161,833
Son üye
itirgit
Top Bottom