Net bir saati yok diye biliyorum. Her bankanın kendine özgü saat dilimleri var. Dilerseniz müşteri hizmetleri ile görüşün. Size bir fikir verebilirlerArkadaşlar bugün monitör alicagim ama hesabın kesilmesini bekliyorum hesap bugün kesiliyor saat kaçta kesilir haberiniz varmı
Ama ekstre kesim tarihi bugün ise sonuç olarak sizin bugün yapacağınız alışveriş ekstre kesilmese dahi bir sonraki ekstreye yansır diye biliyorum. Emin olmak için müşteri hizmetlerini arayınArkadaşlar bugün monitör alicagim ama hesabın kesilmesini bekliyorum hesap bugün kesiliyor saat kaçta kesilir haberiniz varmı
Yok hocam hesap kesilmeden 1 dk önce bile alışveriş yaptıysan bu ayki hesaba yansırNet bir saati yok diye biliyorum. Her bankanın kendine özgü saat dilimleri var. Dilerseniz müşteri hizmetleri ile görüşün. Size bir fikir verebilirler
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ama ekstre kesim tarihi bugün ise sonuç olarak sizin bugün yapacağınız alışveriş ekstre kesilmese dahi bir sonraki ekstreye yansır diye biliyorum. Emin olmak için müşteri hizmetlerini arayın