Neler Yeni

Bootloeder kilidi nedir Xiaomi note 8 alacağım

elrici3

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
208
İsim
Mert içyer
Bootloeder kilidi nedir Xiaomi note 8 alacağım. Satıcı imei kaydının 1 hafta sonra yapılacağını Bootloeder kilidinin bir hafta sonra açılacağını söyledi. Bu kilit nedir güvenilmez bir şey mi sorun çıkarır mı ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
148
İsim
Ahmet Şanver
Telefona dışardan müdahale etmek için o kilidin açılması lazım. Normalde o kilit gğvenlik amaçlı var. Ayrıca 1 hafta sürmez tahminim xiaomi o süreleri uzattı. Benimkisi 1 ay sonra açıldı.

elrici3

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
208
İsim
Mert içyer
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Telefona dışardan müdahale etmek için o kilidin açılması lazım. Normalde o kilit gğvenlik amaçlı var. Ayrıca 1 hafta sürmez tahminim xiaomi o süreleri uzattı. Benimkisi 1 ay sonra açıldı.
İllegal bit şey mi Xiaomi izin vermiş ama? Yani sonra bunu kullanamazsın gibi bir şeyi var mı ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
148
İsim
Ahmet Şanver
Hayır kullanıyorsun sıkıntı yok ama güvenlik açısından daha az güvenli oluyor telefonun. Çok bilmiyorum ama eğer ilerde telefona format atarsan o imei gidebiliyor yeniden yaptırman gerekebilir. Çok fazla terim var bu iş için o yüzden tam bir şey diyemiyorum. Peki sana açılması için kaç saat verdi baktın mı?

elrici3

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
208
İsim
Mert içyer
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
1 hafta.
Hayır kullanıyorsun sıkıntı yok ama güvenlik açısından daha az güvenli oluyor telefonun. Çok bilmiyorum ama eğer ilerde telefona format atarsan o imei gidebiliyor yeniden yaptırman gerekebilir. Çok fazla terim var bu iş için o yüzden tam bir şey diyemiyorum. Peki sana açılması için kaç saat verdi baktın mı?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,907
Üyeler
164,931
Son üye
eypclk
Top Bottom