Neler Yeni

Borsa Döviz Para Kazanma

EmrCPR

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
743
İsim
Emre
Arkadaşlar Selam.

Öncelikle bu konuyu 18 yaşını doldurmuş kişiler yapabilir.

Arkadaşlar sizlerle de bu konuyu paylaşmak istedim sebebi ise ülkedeki ekonomi iş vb şeyler için.
Şu anda gerçekten para kazanmak zor aldığımız para istediğimizi yapmaya yetmiyor (kişiden kişiye değişir genel olarak söylüyorum)

Arkadaşlar günümüz de bir çok borsa sitesi var bunların başın da en güvenilir olan siteler belli başlı herkes biliyor. (Reklama girer diye düşündüğüm için isim vermiyorum)

Ben borsa ile yaklaşık 3 yıl öncesin de tanıştım. Dedim bir de ben gireyim bakayım 3 yıl önce 100 dolarla başladım öğrenmek için 100 doları kaybettim kazandım aradan 2 3 ay geçtikten sonra artık düzenli bir şekil de gelir elde etmeye başladım. Bu işte hemen kazanacağım diye bir şey yok yavaş yavaş öğrene öğrene olucak. Ama üstüne basarak söylüyorum öğrenene kadar kimse YÜKSEK MİKTAR YATIRMASIN.

Şu anda borsa da 3.Yılım ve artık piri gibi oldum kendimde ne zaman neyin yükseleceğine neyin düşeceğini tahmin edebiliyorum. Şu anda aylık ortalama kazancım çok iyi seviye de 3 yıldır herhangibi bir işte çalışmıyorum. İstediğim hayatı yaşıyorum istediğim herşeyi alabilme imkanına sahibim.

Sizlere tavsiyem siz de bu işleri başarabilirsiniz. Herkes nasıl yapıyorsa siz de yapabilirsiniz. Eğer reklama girmez ise bütün herşeyi sizinle paylaşabilirim bu konu altın da konular oluşturup herkes faydalanabilir. Yöneticilerimiz izin verirse.

MrMurat

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,142
İsim
Murat Çeler
Arkadaşlar Selam.

Arkadaşlar sizlerle de bu konuyu paylaşmak istedim sebebi ise ülkedeki ekonomi iş vb şeyler için.
Şu anda gerçekten para kazanmak zor aldığımız para istediğimizi yapmaya yetmiyor (kişiden kişiye değişir genel olarak söylüyorum)

Arkadaşlar günümüz de bir çok borsa sitesi var bunların başın da en güvenilir olan siteler belli başlı herkes biliyor. (Reklama girer diye düşündüğüm için isim vermiyorum)

Ben borsa ile yaklaşık 3 yıl öncesin de tanıştım. Dedim bir de ben gireyim bakayım 3 yıl önce 100 dolarla başladım öğrenmek için 100 doları kaybettim kazandım aradan 2 3 ay geçtikten sonra artık düzenli bir şekil de gelir elde etmeye başladım. Bu işte hemen kazanacağım diye bir şey yok yavaş yavaş öğrene öğrene olucak. Ama üstüne basarak söylüyorum öğrenene kadar kimse YÜKSEK MİKTAR YATIRMASIN.

Şu anda borsa da 3.Yılım ve artık piri gibi oldum kendimde ne zaman neyin yükseleceğine neyin düşeceğini tahmin edebiliyorum. Şu anda aylık ortalama kazancım çok iyi seviye de 3 yıldır herhangibi bir işte çalışmıyorum. İstediğim hayatı yaşıyorum istediğim herşeyi alabilme imkanına sahibim.

Sizlere tavsiyem siz de bu işleri başarabilirsiniz. Herkes nasıl yapıyorsa siz de yapabilirsiniz. Eğer reklama girmez ise bütün herşeyi sizinle paylaşabilirim bu konu altın da konular oluşturup herkes faydalanabilir. Yöneticilerimiz izin verirse.
Borsada fenerbahçeli olmama rağmen gs hisselerinden kazanmıştım :)

FatihCevik

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Park ediyorum buraya.

EmrCPR

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
743
İsim
Emre
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

emirfurkan1907

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
544
İsim
Emir Furkan
borsa değilde döviz kafama yatıyor biraz açar mısın abi

MrMurat

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,142
İsim
Murat Çeler
Zamanın da bende kazanmıştım güzel para almıştım.
Kafa yormak lazım takip etmek gerek zamanım olsa uğraşılır kazandırıyor başlarda beklentiyi fazla tutmamak lazım

RmzDayi

80+ Silver
FOREX mi ? :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

döviz işlerinde devlet al-sat durumlardın %1 vergi alıyor. Küçük yatırımcı için çok sıkıntılı bir durum

EmrCPR

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
743
İsim
Emre
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Döviz de olur. Şu anda hem borsa hem dövize bakıyorum. Şu şekil de borsa da belirli şirketler var bunlar Fenerbahçe Galatasaray Tüpraş yani halka açık şirketler. Siz buralar dan hisse alıyorsunuz paranız kadar. Sonra o hisseler yükselince satıyorsunuz ve kar elde etmiş oluyorsunuz. Dövizle aynı mantık düşükten al yüksekten sat. Sadece iyi analiz ve grafikleri iyi okumak gerekiyor.

Kafa yormak lazım takip etmek gerek zamanım olsa uğraşılır kazandırıyor başlarda beklentiyi fazla tutmamak lazım
Evet başlar da beklentim 0 da ben o zaman YouTube da videolar izleyerek birşeyler yapmaya çalıştım. Ve ne zaman düzenli gelir elde etmeye başladım işi bıraktım bu işe yöneldim. Ve 3 yıldır çalışmıyorum. Kendi adıma bir şirket açtım. SSK mı felan oradan ödüyorum.

MrMurat

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,142
İsim
Murat Çeler
Döviz de olur. Şu anda hem borsa hem dövize bakıyorum. Şu şekil de borsa da belirli şirketler var bunlar Fenerbahçe Galatasaray Tüpraş yani halka açık şirketler. Siz buralar dan hisse alıyorsunuz paranız kadar. Sonra o hisseler yükselince satıyorsunuz ve kar elde etmiş oluyorsunuz. Dövizle aynı mantık düşükten al yüksekten sat. Sadece iyi analiz ve grafikleri iyi okumak gerekiyor.
Uzun vade düşünün altın alın zarar etmezsiniz

EmrCPR

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
743
İsim
Emre
FOREX mi ? :)

döviz işlerinde devlet al-sat durumlardın %1 vergi alıyor. Küçük yatırımcı için çok sıkıntılı bir durum
Evet Forex üzerinden yapıyorum. Forex de bellirli şirketler var bunların komisyonu diğer şirketlere göre daha az.

Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Emre Akbaba
Arkadaşlar Selam.

Peki bu işe yeni girişecek birileri için tavsiyeleriniz var mı ?

EmrCPR

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
743
İsim
Emre
Peki bu işe yeni girişecek birileri için tavsiyeleriniz var mı ?
Tabi ki öncelikle ilk söyleyeceğim şey kaybetmekten korkmayın sakın bu korku üstünüz de olursa işleriniz hep mafolur ve sakın ama sakın ilk başlar da beklentiniz yüksek tutmayın aaa ben borsaya girdim hemen 100 TL yatırdım onu 1000 TL yapayım kafasın da giderseniz. O 100 TL de uçar gider. İlk bilmeniz gereken bunlar daha sonrasın da yavaş yavaş okuya okuya herşeyi anlamaya başladığınız zaman. Ne zaman kaybetmekten korkmadınız işte Ogün kazanabilirsiniz.

İlk vereceğim tavsiyeler den bir tanesi borsa ile değil de döviz ile başlamak döviz daha kolay geliyor öğrenmesi kolay. Döviz mantığını anladıktan sonra borsaya geçiş yapabilirsiniz.

Arkadaşlar günlük çok değil 100 TL kazanın ayda 3000 TL yapar. Ve inanın 100 TL kazanmak o kadar basit ki bu işe girdikten sonra. Şu anda size 3000 TL verebilecek var mı al bunu harca diye yok. Herkes kendisi bir şey yapması gerekiyor artık. Şöyle düşünün bir işe girdiniz maaşınız. 2500 kendinizi geliştirdiniz maaşınız artar. Buda o şekil de gerçekten bu işe kafa yorarsanız. İstediğiniz her şeyi alabilirsiniz.

Son düzenleme:

RmzDayi

80+ Silver
Evet Forex üzerinden yapıyorum. Forex de bellirli şirketler var bunların komisyonu diğer şirketlere göre daha az.

borsaya hiç girmedim ama devlet biz ufak yatırımcı altın ve dövizcilere sağlam tekme vurdu

Top Bottom