Neler Yeni

Boş sebebe DA-Forum`dan uzaklaştırılmak

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Krm00

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Deniz
Ha bunun üzerine gelip hâlâ boş yere yazmışsın, çok garip gerçekten. Nickimi sevmiyorsanız demişsin nickin zaten bizim neyini sevmeyelim?
tamam hocam ne deseniz haklısınız. Abdullah abi yi örnek almıştım teşekkürler hevesim kursağımda kaldı bende diyordum hızlıca bildiğim bir konu ile konu açılsın da yardım edeyim

KTimur

80+ Silver
En İyi Cevap
1
ben onu şaka amaçlı yapmıştım sonunda ise gülme işareti var burdan anlayabilirsiniz eski meseajlarımı okuyp görebiliriniz bir kişi sen gerçekmisin diye sormuştu ben de hayır demiştim
Sonunda gülücük olması yada birisine ''hayır'' demen bu banı haksız kılmaz. Gayet haklı bir sebepten ötürü atılmış bir ban.
Foruma yaşı küçük bir çok arkadaşımız geliyor ve isim benzerliğinden dolayı seni Abdullah abi sanmaları gayet olası bir durum birde sen üstüne yanlış bilgi verir, yanlış yönlendirme yaparsan ve o yönlendirmeyi yapan birisinde sorun olursa o kişiye göre bile olsa, Abdullah abi ''suçlu'' olacak. Forumu yada Abdullah abiyi sevmeyenlere de malzeme çıkacak.

Fr4nk1e

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,592
İsim
Mehmet Ali
tamam hocam ne deseniz haklısınız. Abdullah abi yi örnek almıştım teşekkürler hevesim kursağımda kaldı bende diyordum hızlıca bildiğim bir konu ile konu açılsın da yardım edeyim
Eee öyle yapmasaydın o zaman.

Krm00

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Deniz
@Mehmet Yılmaz bir isim değişikliği talep etseydini keşke... ama işte sadece insanlara yardım etmek için burdaydım zaten kim benim ne olduğuma nerdenm anlasın ismim donanım arşivi diyelim kim benim kim olduğumu nerden anlamıştım ve ayrıca orda gerçek donanım arşvi yazarken mizah yapmıştım anlayabilirsiniz

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,358
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
İsim değiştiremezsin dostum neyini talep edeyim. Sen onu şimdi mizah için kullanabilirsin fakat ileride birine EVET demeyeceğini nereden bileyim ben?

Krm00

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Deniz
İsim değiştiremezsin dostum neyini talep edeyim. Sen onu şimdi mizah için kullanabilirsin fakat ileride birine EVET demeyeceğini nereden bileyim ben?
hocam tmm ne deseniz haklısınız sadece üzüldüm ben böyle bir şey olcağını biliyordum ama isim değişikliği gibi bir yer olmadığı için değiştirememiştim sağ olun.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,233
Üyeler
164,798
Son üye
NovaTR_
Top Bottom