Boş yere işlemci kullanımı %100 olması

Reaksiyon skoru
1
Arkadaşlar öncelikle işlemcim i5 4460 3.20 ghz,2 ay boyunca kullandım hiç biir problem yoktu son günlerde işlemcimin %100 kullanılması bilgisayarımın donmasına yavaşlamasına ve oyunlarda fps düşüşüne neden olması sinirimi bozdu,bana yardım edebilecek biri varmı ?

büyük ihtimalle virus indirdin görev yöneticisinden işlemciyi %100 kullanan programı bul ve kapat eğer hala kendi kendini açıyorsa virusdur

kaynak izleyicisinden işlemciyi %100 çalıştıran virusu devre dışı bırakabilirsin.

oda yemiyorsa format at

Ekran kartı ne
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Nvidia GeForce Gt 740 4 GB

büyük ihtimalle virus indirdin görev yöneticisinden işlemciyi %100 kullanan programı bul ve kapat eğer hala kendi kendini açıyorsa virusdur

kaynak izleyicisinden işlemciyi %100 çalıştıran virusu devre dışı bırakabilirsin.

oda yemiyorsa format at
format atmayı bilmiyorum nasıl oluyor peki ?

Nvidia GeForce Gt 740 4 GB

format atmayı bilmiyorum nasıl oluyor peki ?
Youtube'dan bakabilirsin format nasıl atılır diye usbden kolayca yapılıyor hemde öğrenmiş olursun

Arkadaşlar öncelikle işlemcim i5 4460 3.20 ghz,2 ay boyunca kullandım hiç biir problem yoktu son günlerde işlemcimin %100 kullanılması bilgisayarımın donmasına yavaşlamasına ve oyunlarda fps düşüşüne neden olması sinirimi bozdu,bana yardım edebilecek biri varmı ?
büyük ihtimal virüs bulaştı önce rkill yapıp sonra direk malwarebytes ile tam tarama yapınız virüs varsa karantinaya alınacaktır ve sizde karantinadan komple silersiniz virüsleri ama malwarebytes ın ayarlarında rootkit scan i aktif edin yapmadan önce

Youtube'dan bakabilirsin format nasıl atılır diye usbden kolayca yapılıyor hemde öğrenmiş olursun
format en son çözümdür knkm

Kendim yapmakta biraz çekiniyorum zarar verebilme ihtimalim var bilmiyorum bu işleri bilgisayarcılar fazla para alırlarmı ?
hocam format son seçenek format atma şuanlık yukarıda yazdıklarımı yap

Eğer sorunlu dosyayı kendin tespit edip silemiyorsan hitman malware removal tool indirip deneyebilirsin

reis ben herşeyi denedim söylediklerini harfi harfine yaptım fakat herhangi bir sonuç alamadım ne yapmam gerekiyor ?
malwarebytes bulamadı ise kaspersky dene ayrıca rkill in oluşturduğu txt dosyasını atarmısın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,175
Üyeler
192,632
Son üye
helpmeplease
Geri